Secunia CSI7
Advisories
Research
Forums
Create Profile
Our Commitment
PSI
PSI API
CSI
OSI
xSI
Vulnerabilities
Programs
Open Discussions
My Threads
Create Thread
Statistics
About

Forum Thread: PSI Dashboard Does Not Display After Installation

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as locked.
pjchris901 PSI Dashboard Does Not Display After Installation
Member 22nd Sep, 2011 18:21
Ranking: 3
Posts: 2
User Since: 22nd Sep, 2011
System Score: N/A
Location: US
I've uninstalled, downloaded and re-installed the latest version of PSI today. Running W7 64Bit Professional with all updates installed, latest version of Java and Flash. Java is enabled

Symptoms are that the dashboard window builds, opens the Secunia logo in the center and then sits. No error messages.

The API is apparently running in background, as various messages display from time to time to changes, etc.

Trying to run a scan from the website causes complaints of the Java applet not loading and the scan never actually runs when I push the start button.

Any suggestions?

Paul

pjchris901 RE: PSI Dashboard Does Not Display After Installation
Member 22nd Sep, 2011 22:13
Score: 3
Posts: 2
User Since: 22nd Sep 2011
System Score: N/A
Location: US
I found this tip in another thread and it fixed the problem. How anyone found this out is a minor miracle in my opinion.
Go into regedit. Lookup and and make the change indicated.


'Access the key "HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Internet Settings \ Zones \"

Here the individual Internet zones are shown for the call. In general, the zones "0,1,2,3 and 4 are displayed.
If, before the "0", another entry is present, select it and remove the entry.'

My problem is resolved. You can close this thread.

Paul
Was this reply relevant?
+3
-0
Anthony Wells RE: PSI Dashboard Does Not Display After Installation
Expert Contributor 23rd Sep, 2011 00:13
Score: 2412
Posts: 3,309
User Since: 19th Dec 2007
System Score: N/A
Location: N/A

Hi Paul ,

If you click the "Accept" button under this post you can close the thread yourself ; otherwise you need to wait until it is picked up by support . It will auto lock after 7 days of "non-use" .

As this is the subject type of thread that attracts tag-on posts and spam , you now have control should you need it .

Take care

Anthony

--


It always seems impossible until its done.
Nelson Mandela
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.


 Products Solutions Customers Partner Resources Company
 
 Corporate
Vulnerability Intelligence Manager (VIM)
Corporate Software Inspector (CSI)
Consumer
Personal Software Inspector (PSI)
Online Software Inspector (OSI)
 Industry
Compliance
Technology
Integration
 Customers
Testimonials
 VARS
MSSP
Technology Partners
References
 Reports
Webinars
Events
 About us
Careers
Memberships
Newsroom


 
© 2002-2014 Secunia ApS - Rued Langgaards Vej 8, 4th floor, DK-2300 Copenhagen, Denmark - +45 7020 5144
Terms & Conditions and Copyright - Privacy - Report Vulnerability