Forum Thread: Uninstalling and Reinstalling PSI displays only a dead PSI icon.

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as locked.
Cagey26 Uninstalling and Reinstalling PSI displays only a dead PSI icon.
Member 23rd Sep, 2011 23:05
Ranking: 0
Posts: 1
User Since: 23rd Sep, 2011
System Score: N/A
Location: UK
I used to run Secunia PSI without problems. Then it started to display only the PSI logo. Uninstalling and reinstalling PSI always displays merely a dead logo.

[This web form does not display screen images, so I cannot show them.

This PSI logo is “dead”. How may I run Secunia PSI?

Once a week PSI hogs my cpu and runs, giving me a 90% rating [displayed in a Windows [?] icon near the task bar. But this does not allow me to correct any of the obsolete applications.

Win XP SP3.

I would appreciate your help.



--
cagey26

mogs RE: Uninstalling and Reinstalling PSI displays only a dead PSI icon.
Expert Contributor 24th Sep, 2011 08:07
Score: 2265
Posts: 6,269
User Since: 22nd Apr 2009
System Score: 100%
Location: UK
Hello.
Can you determine what version of psi you have installed ?....Right click on the logo and then About.....the latest version is 2.0.0.3003
Check thro' the Settings here :-
http://secunia.com/vulnerability_scanning/personal...
Particularly note those towards the end of the section that pertain to XP
If you need to re-install, let it remove the previous version.....psi does a good job of clearing up after itself.
Hope this helps.....come back with as much info as possible...if needs be. I use Vista but there are a few XP users on the forum with a wealth of experience......regards,

--
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.