Forum Thread: Secunia doesn't see correct version.

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
Programs

Relating to this vendor:
McAfee
And, this specific program:
McAfee VirusScan Enterprise 8.x

This thread has been marked as locked.
ghclaassen Secunia doesn't see correct version.
Member 28th Nov, 2011 07:51
Ranking: 0
Posts: 2
User Since: 7th Oct, 2009
System Score: N/A
Location: N/A
I keep getting a false positive with McAfee VSE 8.x
I'm running 8.7.0i but it says i'am running 8.7.0.893.

mogs RE: Secunia doesn't see correct version.
Expert Contributor 28th Nov, 2011 09:03
Score: 2265
Posts: 6,269
User Since: 22nd Apr 2009
System Score: 100%
Location: UK
Hello.
The most recent discussion of the issue, can be found on the following thread :-
http://secunia.com/community/forum/thread/show/657...


--
Was this reply relevant?
+0
-0
ghclaassen RE: Secunia doesn't see correct version.
Member 28th Nov, 2011 10:04
Score: 0
Posts: 2
User Since: 7th Oct 2009
System Score: N/A
Location: N/A
Thanks for the info.

GC
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.