navigation bar left navigation bar right

Secunia CSI7
navigation left tab Advisories navigation right tab
navigation left tab Research navigation right tab
navigation left tab Forums navigation right tab
navigation left tab Create Profile navigation right tab
navigation left tab Our Commitment navigation right tab
PSI
PSI API
CSI
OSI
xSI
Vulnerabilities
Programs
Open Discussions
My Threads
Create Thread
Statistics
About

Forum Thread: KB 2633171 MS Security Patch

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as resolved.
Jalanto KB 2633171 MS Security Patch
Member 14th Dec, 2011 13:22
Ranking: 0
Posts: 10
User Since: 4th Dec, 2010
System Score: N/A
Location: UK
Last edited on 14th Dec, 2011 13:26

I have installed this patch 3 or 4 times now but both Secunia and Microsoft Updates says it still needs installing. Even my Microsoft Install Record shows it has been installed several times!! Surely this is some error. Can anybody help on this.

Jalanto

Post "RE: KB 2633171 MS Security Patch" has been selected as an answer.
ddmarshall RE: KB 2633171 MS Security Patch
Dedicated Contributor 14th Dec, 2011 14:11
Score: 1218
Posts: 971
User Since: 8th Nov 2008
System Score: 98%
Location: UK
You are not the only one.

Start here:
http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/w...
and follow the links for troubleshooters and Microsoft Fix its.

For problems with Security updates, Microsoft provide free support.

--
This answer is provided “as-is.” You bear the risk of using it.
Was this reply relevant?
+2
-0
Jalanto RE: KB 2633171 MS Security Patch
Member 14th Dec, 2011 14:32
Score: 0
Posts: 10
User Since: 4th Dec 2010
System Score: N/A
Location: UK
Thank you very much. I'll give this a go.

Jalanto
Was this reply relevant?
+0
-0
Jalanto RE: KB 2633171 MS Security Patch
Member 14th Dec, 2011 17:07
Score: 0
Posts: 10
User Since: 4th Dec 2010
System Score: N/A
Location: UK
Thank you ddmarshall.

I followed your advice. Installed and run :-

MicrosoftFixit.wu.RUN.exe

This solved the problem.

Jalanto
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.


 Products Solutions Customers Partner Resources Company
 
 Corporate
Vulnerability Intelligence Manager (VIM)
Corporate Software Inspector (CSI)
Consumer
Personal Software Inspector (PSI)
Online Software Inspector (OSI)
 Industry
Compliance
Technology
Integration
 Customers
Testimonials
 MSSP
Technology Partners
References
 Reports
Webinars
Events
 About us
Careers
Memberships
Newsroom


Secunia is a member of FIRST Secunia is a member of EDUcause Secunia is a member of The Open Group Secunia is a member of FS-ISAC
 
Secunia © 2002-2014 Secunia ApS - Rued Langgaards Vej 8, 4th floor, DK-2300 Copenhagen, Denmark - +45 7020 5144
Terms & Conditions and Copyright - Privacy - Report Vulnerability - Disclaimer
follow Secunia on Facebook follow Secunia on Twitter follow Secunia on LinkedIn follow Secunia on YouTube follow Secunia Xing follow Secunias RSS feed follow Secunia on Google+