Forum Thread: Red system tray icon w/no info

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as locked.
ozhawk Red system tray icon w/no info
Member 18th Dec, 2011 03:48
Ranking: 0
Posts: 2
User Since: 24th Aug, 2009
System Score: N/A
Location: N/A
I have looked and looked and tried different solutions and still haven't figured out what is going on, but...
I have an 100% score. Have uninstalled Secunia, reinstalled, uninstalled, reinstalled, checked to see if I clicked on the exe file for psia...just maybe things would clear up. Have found the few most recent "fixes" that are listed in the forum and nothing....

Can someone please help with this issue? I would greatly appreciate it (and it would be nice that if Secunia is in such great charge of other program updates that it would also police itself). Not complaining I LOVE it, but it is kinda like me telling kids and their friends to be safe while I am jumping off a bridge...teaches them well...and makes others wonder if I am really watching my behavior and responsibilities.

Any help would be greatly appreciated
Many Thanks
oz

mogs RE: Red system tray icon w/no info
Member 18th Dec, 2011 10:08
Score:
Posts: 6,279
User Since: 22nd Apr 2009
System Score: N/A
Location: UK
@ozhawk

What is your OS ? Have you checked that all your settings conform to those in the FAQ's here :-
http://secunia.com/products/consumer/psi/faq/#s3
If using XP.....note also those further down.
When you install.....do you let it remove the previous file/version ?
From the psi Dashboard....Configurations/Settings.......have you checked the box " Show detailed program changes " ?
Hope it helps........regards,

--
Was this reply relevant?
+0
-0
ozhawk RE: Red system tray icon w/no info
Member 20th Dec, 2011 02:28
Score: 0
Posts: 2
User Since: 24th Aug 2009
System Score: N/A
Location: N/A
Was this reply relevant?
+0
-0
mogs RE: Red system tray icon w/no info
Member 20th Dec, 2011 08:56
Score:
Posts: 6,279
User Since: 22nd Apr 2009
System Score: N/A
Location: UK
@ozhawk
Regarding the removing of the check at "Check for server certificate revocation"......I seem to remember that it's advantageous to do so before install, and that if you are concerned about it....once you've installed, to re-check it.
I'm using Vista...tho' 32bit.....but have left it unchecked. I use Chrome Dev as my default browser which does check for server certificate revocation.
Why the Update Agent is'nt showing in Services....I'm not sure.....but may very well be contributory to the problem.

Do you get a clean bill of health if you run CHKDSK on your C drive ?
Having done that and cleared out temp. files etc., ....do you use CCleaner (?)...the Registry Cleaner within it is very gentle too......Try re-installing and let it remove the previous file/version.

Hope the foregoing helps.....regards,


--
Was this reply relevant?
+1
-0

This thread has been marked as locked.