Forum Thread: "verifying internet connection"

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as locked.
lp-50 "verifying internet connection"
Member 14th Mar, 2012 20:02
Ranking: 0
Posts: 6
User Since: 25th Oct, 2011
System Score: N/A
Location: US
What's up with PSI? I had PSI 2.0 which showed a score of 98% but wouldn't allow me access to fix the problems - "verifying internet connection...". I downloaded PSI 3.0 and this version is now telling me that I "have programs that require manual updates" but won't allow me access to fix them - "loading".

mogs RE: "verifying internet connection"
Expert Contributor 14th Mar, 2012 20:15
Score: 2265
Posts: 6,269
User Since: 22nd Apr 2009
System Score: 100%
Location: UK
Best first check that your settings are in order as outlined in the FAQ's here:-
http://secunia.com/vulnerability_scanning/personal...

Hope it helps

--
Was this reply relevant?
+1
-0
lp-50 RE: "verifying internet connection"
Member 14th Mar, 2012 21:36
Score: 0
Posts: 6
User Since: 25th Oct 2011
System Score: N/A
Location: US
Thanks for the link. Completed all items, but both my Task Manager and Services for Secunia Update Agent either have it stopped or no status entry. I start the SUA in Services and I receive this message "The Secunia Update Agent service on local computer started and then stopped, some services stop automatically if they are not in use by other service programs". Any further suggestions?
Was this reply relevant?
+0
-0
mogs RE: "verifying internet connection"
Expert Contributor 14th Mar, 2012 22:17
Score: 2265
Posts: 6,269
User Since: 22nd Apr 2009
System Score: 100%
Location: UK
What is your OS ?
I presume you're running as Administrator ?

When you stated that psi 2.0 "wouldn't let you in ".....did you mean that, you only got as far as "Verifying Internet connection" and you're still experiencing the same with psi 3.0 beta ?

--
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.