Forum Thread: Windows Home Server 2011 - interface fails to load

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as locked.
ScotchJohn Windows Home Server 2011 - interface fails to load
Member 12th Apr, 2012 15:01
Ranking: 4
Posts: 11
User Since: 22nd Dec, 2008
System Score: N/A
Location: UK
Using WHS 2011 as a NAS for our home network. Secunia PSI 2.0.0.4003 has loaded OK, and scanned OK, reporting a 100% score on 18 items, and showing a green taskbar icon. However, the PSI interface fails to load, hangs at "Verifying Internet connection". IE is installed and running OK on the server, internet access is OK. What's wrong?

AMD Athlon 64 x 2 Dual-core 5400+ 2.81 GHz; 4 GB RAM, 64-bit OS, WHS 2011 w SP1.

--
Dell Latitude E6420, Windows 7 Professional (64-bit), Firefox latest

ddmarshall RE: Windows Home Server 2011 - interface fails to load
Dedicated Contributor 12th Apr, 2012 16:29
Score: 1219
Posts: 973
User Since: 8th Nov 2008
System Score: 98%
Location: UK
Windows Home Server isn't one of the supported Operating Systems for PSI. There may be something lacking in WHS that it needs.
http://secunia.com/vulnerability_scanning/personal...

You could try emailing Support for confirmation.

--
This answer is provided “as-is.” You bear the risk of using it.
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.