Forum Thread: Back button

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as locked.
hangman54 Back button
Member 2nd Jul, 2012 19:33
Ranking: 0
Posts: 2
User Since: 27th Nov, 2008
System Score: N/A
Location: US
Just wondering, when I access the Secunia forums My back button on the mouse does not work.
On all other sites the button works fine,is anyone else having this problem.

Using a Logitech wireless mouse and keyboard w/ latest drivers installed /Win7 Home Premium

Thanks...

...Hangman

Anthony Wells RE: Back button
Expert Contributor 2nd Jul, 2012 21:19
Score: 2472
Posts: 3,362
User Since: 19th Dec 2007
System Score: N/A
Location: N/A

Hi ,

My Logitech wireless stuff works fine here in both Fireox and Chrome - running XP SP3 .

Take care

Anthony

--


It always seems impossible until its done.
Nelson Mandela
Was this reply relevant?
+0
-0
throkr. RE: Back button
Member 2nd Jul, 2012 21:55
Score: 72
Posts: 85
User Since: 22nd Nov 2009
System Score: 100%
Location: BE
Everything's working fine here too ...

--
Win 8.1.1 Pro x64

OSS Pro - MBAM Pro - SAS Pro - Secunia PSI (2.0.0.3003)
Mozilla Firefox - Cyberfox (x64) - SRWare Iron (x64)

- All current versions & updates -
Was this reply relevant?
+0
-0
hangman54 RE: Back button
Member 2nd Jul, 2012 23:27
Score: 0
Posts: 2
User Since: 27th Nov 2008
System Score: N/A
Location: US
Hey thanks for the replies,

kinda strange it must be something wrong on My end, now off to investigate.

Hangman
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.