Secunia CSI7
Advisories
Research
Forums
Create Profile
Our Commitment
PSI
PSI API
CSI
OSI
xSI
Vulnerabilities
Programs
Open Discussions
My Threads
Create Thread
Statistics
About

Forum Thread: Server problems?

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as locked.
xerces8 Server problems?
Member 3rd Sep, 2012 21:35
Ranking: 5
Posts: 24
User Since: 14th Sep, 2010
System Score: N/A
Location: SI
Recently (a few days) I noticed connection problems on startup of PSI (version 1.5) on several PCs.

Sometime closing and trying again works.

Currently I have the "Please wait while network connectivity is verified." message for minutes and nothing is happening.

The problems appear both on my home and work ISP.


Is there anything going on on the server side?

Regards,
David

ericwl RE: Server problems?
Member 3rd Sep, 2012 21:40
Score: 0
Posts: 1
User Since: 3rd Sep 2012
System Score: N/A
Location: US
same here (Boston)
Was this reply relevant?
+0
-0
babbaleo RE: Server problems?
Member 3rd Sep, 2012 21:49
Score: -6
Posts: 50
User Since: 22nd May 2010
System Score: N/A
Location: US
Same here (Chicago). This happened before recently. It seems to be their servers not responding.
Was this reply relevant?
+0
-0
throkr. RE: Server problems?
Member 3rd Sep, 2012 22:07
Score: 72
Posts: 85
User Since: 22nd Nov 2009
System Score: 100%
Location: BE
Problems here too since a few hours : systray icon remains red and impossible to open PSI (2.0.0.3003)..
- (Brussels, Belgium) -


--
Win 8.1.1 Pro x64

OSS Pro - MBAM Pro - SAS Pro - Secunia PSI (2.0.0.3003)
Mozilla Firefox - Cyberfox (x64) - SRWare Iron

- All current versions & updates -
Was this reply relevant?
+0
-0
throkr. RE: Server problems?
Member 3rd Sep, 2012 22:27
Score: 72
Posts: 85
User Since: 22nd Nov 2009
System Score: 100%
Location: BE
Everything's back again to normal here ... :-)

--
Win 8.1.1 Pro x64

OSS Pro - MBAM Pro - SAS Pro - Secunia PSI (2.0.0.3003)
Mozilla Firefox - Cyberfox (x64) - SRWare Iron

- All current versions & updates -
Was this reply relevant?
+0
-0
mogs RE: Server problems?
Expert Contributor 3rd Sep, 2012 22:53
Score: 2265
Posts: 6,266
User Since: 22nd Apr 2009
System Score: 100%
Location: UK
Similar problems here all evening.........normal service just resumed. Tray icon remained green throughout tho'.

--
Was this reply relevant?
+0
-0
xerces8 RE: Server problems?
Member 3rd Sep, 2012 22:57
Score: 5
Posts: 24
User Since: 14th Sep 2010
System Score: N/A
Location: SI
Now it works for me too.

Location is Maribor, by the way.
Was this reply relevant?
+0
-0
joe schmoe RE: Server problems?
Member 4th Sep, 2012 00:38
Score: 38
Posts: 139
User Since: 26th Nov 2008
System Score: 100%
Location: US
PSI was connecting yesterday, but not today.

Now it is connecting, but why the server connection problems?

Last time this happened, I made the egregious mistake of assuming something was wrong with PSI, so uninstalled and reinstalled it. Lost my user credentials in the process and could not get them back.

Did not do that this time.

--
XP Pro SP3 P4 3.2 HT 2 GB RAM Avast! 9.0.2018 AIS
Win 7 Home Pro SP1 Pentium D 2.8 3 GB RAM Avast 9.0.2018 AIS
Secunia PSI 2.0.0.3003 XP Pro 32-bit & Win 7 H Pro 64-bit
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.


 Products Solutions Customers Partner Resources Company
 
 Corporate
Vulnerability Intelligence Manager (VIM)
Corporate Software Inspector (CSI)
Consumer
Personal Software Inspector (PSI)
Online Software Inspector (OSI)
 Industry
Compliance
Technology
Integration
 Customers
Testimonials
 VARS
MSSP
Technology Partners
References
 Reports
Webinars
Events
 About us
Careers
Memberships
Newsroom


 
© 2002-2014 Secunia ApS - Rued Langgaards Vej 8, 4th floor, DK-2300 Copenhagen, Denmark - +45 7020 5144
Terms & Conditions and Copyright - Privacy - Report Vulnerability