Secunia CSI7
Advisories
Research
Forums
Create Profile
Our Commitment
PSI
PSI API
CSI
OSI
xSI
Vulnerabilities
Programs
Open Discussions
My Threads
Create Thread
Statistics
About

Forum Thread: Version 3.0 hangs on loading

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as locked.
knahsjc Version 3.0 hangs on loading
Member 5th Sep, 2012 00:24
Ranking: 0
Posts: 8
User Since: 5th Sep, 2012
System Score: N/A
Location: US
Version 3.0 of Secunia PSI just continually displays the initial screen with loading.... but never gets past this. It does a scan and lets you know something needs updated but you can't get to anything to see the scan results. This is on Windows 7.

--
Frustrated Non-Techie

mogs RE: Version 3.0 hangs on loading
Expert Contributor 5th Sep, 2012 08:07
Score: 2265
Posts: 6,266
User Since: 22nd Apr 2009
System Score: 100%
Location: UK
@knahsjc

Similar problems have been reported here....with the suggestion/reply being; to view the FAQ :-
http://secunia.com/community/forum/thread/show/132...

--
Was this reply relevant?
+0
-0
knahsjc RE: Version 3.0 hangs on loading
Member 6th Sep, 2012 23:48
Score: 0
Posts: 8
User Since: 5th Sep 2012
System Score: N/A
Location: US
I have done everything that was suggested - including uninstall and reinstall - with no success and still have the problem - any other suggestions?

--
Frustrated Non-Techie
Was this reply relevant?
+0
-0
Maurice Joyce RE: Version 3.0 hangs on loading
Handling Contributor 7th Sep, 2012 00:00
Score: 11744
Posts: 9,002
User Since: 4th Jan 2009
System Score: N/A
Location: UK
Given that version 3 is not an upgrade to version 2 have you considered reverting back?

The links to various supported versions are below my Signature Block if required.





--
Maurice

Windows 7 SP1 64 Bit OS
HP Intel Pentium i7
IE 11 for Windows 7 SP1
16GB RAM
Was this reply relevant?
+0
-0
knahsjc RE: Version 3.0 hangs on loading
Member 7th Sep, 2012 02:29
Score: 0
Posts: 8
User Since: 5th Sep 2012
System Score: N/A
Location: US
I tried both version 2 (which worked previously) but with no success - same thing - just hangs when it starts up. Any chance that a recent Windows update has done something to mess up Secunia PSI? Even version 3 worked fine til about 2-3 weeks ago (maybe a bit longer). Very frustrating.

--
Frustrated Non-Techie
Was this reply relevant?
+0
-0
mogs RE: Version 3.0 hangs on loading
Expert Contributor 7th Sep, 2012 06:10
Score: 2265
Posts: 6,266
User Since: 22nd Apr 2009
System Score: 100%
Location: UK
Last edited on 7th Sep, 2012 06:13
@knahsjc

Did you clear out temp.files/folders before trying a re-install? Have you checked update status etc., using Belarc Advisor ? It carries out a free pc audit.....you might be able to see from that if something is missing/awry............
http://www.belarc.com/free_download.html

Have you tried running CHKDSK to verify consistancy.....whether any files have been orphaned etc.. ?

Hope it helps........regards...........

--
Was this reply relevant?
+0
-0
Tony67 RE: Version 3.0 hangs on loading
Member 7th Sep, 2012 09:45
Score: 0
Posts: 35
User Since: 1st Apr 2009
System Score: 99%
Location: AU
Last edited on 7th Sep, 2012 09:56
I got the same problem, I tried everything in this tread, but still no luck.
The problem began (I think) when I upgrade from Kaspersky Internet Security 2012 to v2013. I have uninstalled/reinstall secunia many times now, even uninstalled/reinstalled Kaspersky also..
I also tried running secunia with Kaspersky uninstalled.









--
Win 7 sp1 64bit
Firefox 15.01
Was this reply relevant?
+0
-0
knahsjc RE: Version 3.0 hangs on loading
Member 8th Sep, 2012 00:39
Score: 0
Posts: 8
User Since: 5th Sep 2012
System Score: N/A
Location: US
I ran belarc but not sure what I am to look for. How do I initiate CHKDISK? Neither version 2 works when they worked previously. I am Windows 7, 64 bit. I will mention that both Secunia PSI and Iolo's System Mechanic stopped working at the same time, about 3 weeks ago. Otherwise, everything works fine on my computer.

--
Frustrated Non-Techie
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.


 Products Solutions Customers Partner Resources Company
 
 Corporate
Vulnerability Intelligence Manager (VIM)
Corporate Software Inspector (CSI)
Consumer
Personal Software Inspector (PSI)
Online Software Inspector (OSI)
 Industry
Compliance
Technology
Integration
 Customers
Testimonials
 VARS
MSSP
Technology Partners
References
 Reports
Webinars
Events
 About us
Careers
Memberships
Newsroom


 
© 2002-2014 Secunia ApS - Rued Langgaards Vej 8, 4th floor, DK-2300 Copenhagen, Denmark - +45 7020 5144
Terms & Conditions and Copyright - Privacy - Report Vulnerability - Disclaimer