navigation bar left navigation bar right

Secunia CSI7
navigation left tab Advisories navigation right tab
navigation left tab Research navigation right tab
navigation left tab Forums navigation right tab
navigation left tab Create Profile navigation right tab
navigation left tab Our Commitment navigation right tab
PSI
PSI API
CSI
OSI
xSI
Vulnerabilities
Programs
Open Discussions
My Threads
Create Thread
Statistics
About

Forum Thread: under windows 7, osi does not display internet explorer

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
OSI

This thread has been marked as locked.
klklkl under windows 7, osi does not display internet explorer
Member 28th Oct, 2012 04:06
Ranking: 0
Posts: 3
User Since: 10th Oct, 2012
System Score: N/A
Location: US
when I scan my XP computer, internet explorer (among other programs) displays in the list,
but on Windows 7, internet explorer does not display in the list.

(I uncheck the box that says "display only insecure programs").
Why is internet explorer not showing up under windows 7?
Does that mean that it is not being checked?


I started this new thread because the last one got locked. In the last thread,
after changes made by Secunia, apparently PSI is fixed, but not OSI.
OSI still does not display internet explorer under windows 7 (xp works just fine).

old thread:
http://secunia.com/community/forum/thread/show/133...

is there a way to unlock an old thread?

Maurice Joyce RE: under windows 7, osi does not display internet explorer
Handling Contributor 28th Oct, 2012 09:53
Score: 11865
Posts: 9,101
User Since: 4th Jan 2009
System Score: N/A
Location: UK
Last edited on 28th Oct, 2012 11:00
The last entry on your old thread was the 11th October from me which you did not respond to. It automatically locked 7 days later due to no activity.

Only Secunia Support or I can lock & unlock threads.

EDIT
I have just run OSI using all combinations & confirm your findings with Windows 7.

I would email support & alert them to the fact this aspect is not working.

--
Maurice

Windows 7 SP1 64 Bit OS
HP Intel Pentium i7
IE 11 for Windows 7 SP1
16GB RAM
Was this reply relevant?
+2
-0
E.Jeppesen RE: under windows 7, osi does not display internet explorer
Secunia Official 30th Oct, 2012 13:08
Score: 220
Posts: 618
User Since: 24th Nov 2008
System Score: N/A
Location: Copenhagen, DK
We have been able to recreate the issue and a bug report has been created. Hopefully we can have the issue fixed soon.
Thank you for making us aware of this.

This thread has been marked as locked.


 Products Solutions Customers Partner Resources Company
 
 Corporate
Vulnerability Intelligence Manager (VIM)
Corporate Software Inspector (CSI)
Consumer
Personal Software Inspector (PSI)
Online Software Inspector (OSI)
 Industry
Compliance
Technology
Integration
 Customers
Testimonials
 MSSP
Technology Partners
References
 Reports
Webinars
Events
 About us
Careers
Memberships
Newsroom


Secunia is a member of FIRST Secunia is a member of EDUcause Secunia is a member of The Open Group Secunia is a member of FS-ISAC
 
Secunia © 2002-2014 Secunia ApS - Rued Langgaards Vej 8, 4th floor, DK-2300 Copenhagen, Denmark - +45 7020 5144
Terms & Conditions and Copyright - Privacy - Report Vulnerability - Disclaimer
follow Secunia on Facebook follow Secunia on Twitter follow Secunia on LinkedIn follow Secunia on YouTube follow Secunia Xing follow Secunias RSS feed follow Secunia on Google+