Forum Thread: secunia server issues (continued)

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as locked.
taffy078 secunia server issues (continued)
Contributor 19th Feb, 2013 12:46
Ranking: 408
Posts: 1,463
User Since: 26th Feb, 2009
System Score: 100%
Location: UK
http://secunia.com/community/forum/thread/show/138...


M. Stengaard in his reply to Maurice Joyce in the above locked thread suggested that everything is now back to normal. My first reaction is if someone of Maurice's standing says he's having problems, everything can't be back to normal but that's another matter.

I'm still having problems e.g.

http://secunia.com/community/forum/thread/show/138...

Others are having problems too, judging by the new threads recently.

Perhaps these are not server problems but are problems from the new PSI 3.

Can someone please tell us? Thank you.

--
taffy078, West Yorkshire, UK

HP Envy Win10 PC and Compaq Presario screwed up by forced upgrade to Win10 from WIn7

Maurice Joyce RE: secunia server issues (continued)
Handling Contributor 19th Feb, 2013 13:11
Score: 12073
Posts: 9,344
User Since: 4th Jan 2009
System Score: N/A
Location: UK
I locked it because the matter is closed. xSI was not working when Secunia Support declared, after 7 days of total server unreliability, that everything was working.

It was some hours after that announcement before xSI returned to its normal glory.

The main thrust of my thread was the annoyance of their total & continual lack of communication with their ongoing server unreliability issues both for xSI (in my case) & PSI users in general.

xSI has worked like a dream ever since.

I suggest you are referring to the slowness of PSI3 which does not impact on xSI.

--
Maurice

Microsoft Surface 4 Intel i7 64Bit
Windows 10 Pro
16 GB RAM
IE & Edge Only
Was this reply relevant?
+0
-0
taffy078 RE: secunia server issues (continued)
Contributor 19th Feb, 2013 13:36
Score: 408
Posts: 1,463
User Since: 26th Feb 2009
System Score: 100%
Location: UK
Last edited on 20th Feb, 2013 09:20
Thank you Maurice. Will you please move this to PSI forum?

I would add that if I wish to go to the forum (edit: when I first power-up), it's quicker to find a "Thread Updated" email and come here via a link in that email than open PSi via the icon and go to the forum from there.

--
taffy078, West Yorkshire, UK

HP Envy Win10 PC and Compaq Presario screwed up by forced upgrade to Win10 from WIn7
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.