Secunia CSI7
Advisories
Research
Forums
Create Profile
Our Commitment
PSI
PSI API
CSI
OSI
xSI
Vulnerabilities
Programs
Open Discussions
My Threads
Create Thread
Statistics
About

Forum Thread: Upgrade from CSI5.0 to 6.0

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
CSI

This thread has been marked as locked.
Andrew001 Upgrade from CSI5.0 to 6.0
Member 23rd Feb, 2013 19:53
Ranking: 0
Posts: 4
User Since: 23rd Feb, 2013
System Score: N/A
Location: DE
Hello all,

im looking for a Upgrade from CSI 5.0 to 6.0 but i cant find anything?
I have to buy a new License for over 100 Clients?
Anyone have a Solution for this?


thanks

Andrew

Maurice Joyce RE: Upgrade from CSI5.0 to 6.0
Handling Contributor 23rd Feb, 2013 21:14
Score: 11785
Posts: 9,035
User Since: 4th Jan 2009
System Score: N/A
Location: UK
Andrew,
Take a look here:

https://secunia.com/vulnerability_scanning/corpora...

It appears to indicate it is a free upgrade.

I am not a CSI user so cannot be sure.

--
Maurice

Windows 7 SP1 64 Bit OS
HP Intel Pentium i7
IE 11 for Windows 7 SP1
16GB RAM
Was this reply relevant?
+1
-0
Andrew001 RE: Upgrade from CSI5.0 to 6.0
Member 23rd Feb, 2013 21:23
Score: 0
Posts: 4
User Since: 23rd Feb 2013
System Score: N/A
Location: DE
Thanks! too much Internet for one Day :-)

Time to Upgrade :-)


Andrew
Was this reply relevant?
+0
-0
Andrew001 RE: Upgrade from CSI5.0 to 6.0
Member 25th Feb, 2013 15:01
Score: 0
Posts: 4
User Since: 23rd Feb 2013
System Score: N/A
Location: DE
ah thats just the Software it seems we have to rebuy Licenses?
login with the Secunia5 Credentials failed! :-(


"For existing customers
Secunia CSI 6.0
If you want to upgrade to CSI 6.0 you can download it here!" ?? i cant see any hints that i have to buy new Licenses


anyone that have made an Upgrade?


Andrew

Was this reply relevant?
+0
-0
Starscream RE: Upgrade from CSI5.0 to 6.0
Member 26th Feb, 2013 00:28
Score: 1
Posts: 9
User Since: 10th Nov 2011
System Score: N/A
Location: CA
I think you should check with your sales rep to make sure. I am on CSI 5 and was inquiring about CSI 6. I thought I would get a free upgrade, but apparently incremental updates are free (eg. 5.0, 5.1, 5.2), but going from one full version to another (eg. 4.0, 5.0, 6.0, 7.0) is not free and that you need to pay additional fees.
Was this reply relevant?
+0
-0
This user no longer exists RE: Upgrade from CSI5.0 to 6.0
Secunia Official 4th Mar, 2013 05:04
Last edited on 4th Mar, 2013 05:07 Hi,

Upgrade of your Secunia CSI account from version 5 to version 6 can only be done after you contact your account manager at Secunia, and he/she approve the upgrade.

Secunia website only allows you to download the Secunia CSI 6 console, but if your account was not approved for the upgrade beforehand, you would not be able to login to Secunia CSI 6 anyway.

If you are not certain who is your account manager at Secunia, you are very welcome to forward an inquiry to csc@secunia.com, and we will forward it further to the appropriate person internally.

Kind regards,
/Rosen Danailov


This thread has been marked as locked.


 Products Solutions Customers Partner Resources Company
 
 Corporate
Vulnerability Intelligence Manager (VIM)
Corporate Software Inspector (CSI)
Consumer
Personal Software Inspector (PSI)
Online Software Inspector (OSI)
 Industry
Compliance
Technology
Integration
 Customers
Testimonials
 VARS
MSSP
Technology Partners
References
 Reports
Webinars
Events
 About us
Careers
Memberships
Newsroom


 
© 2002-2014 Secunia ApS - Rued Langgaards Vej 8, 4th floor, DK-2300 Copenhagen, Denmark - +45 7020 5144
Terms & Conditions and Copyright - Privacy - Report Vulnerability - Disclaimer