Forum Thread: Takes forever....

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
OSI

This thread has been marked as locked.
SaladGoat Takes forever....
Member 6th Jul, 2013 08:12
Ranking: 0
Posts: 16
User Since: 14th Feb, 2009
System Score: N/A
Location: N/A
http://postimg.org/image/4dhzf5i9z/

I stopped using PSI because it was taking longer and longer.
Now this?
Forget it. I'm done with Secunia.

Maurice Joyce RE: Takes forever....
Handling Contributor 6th Jul, 2013 09:12
Score: 12053
Posts: 9,281
User Since: 4th Jan 2009
System Score: N/A
Location: UK
Last edited on 6th Jul, 2013 09:13
It is a well known malfunction which Secunia are trying to fix:

https://secunia.com/community/forum/thread/show/14...

https://secunia.com/community/forum/thread/show/14...

--
Maurice

Microsoft Surface 4 Intel i7 64Bit
Windows 10 Pro
16 GB RAM
IE & Edge Only
Was this reply relevant?
+0
-0
SaladGoat RE: Takes forever....
Member 6th Jul, 2013 09:16
Score: 0
Posts: 16
User Since: 14th Feb 2009
System Score: N/A
Location: N/A
I wasn't referring to it not detecting anything. I was referring to it taking over 90 minutes when it advertises less than 40 seconds.
Was this reply relevant?
+0
-0
Maurice Joyce RE: Takes forever....
Handling Contributor 6th Jul, 2013 09:33
Score: 12053
Posts: 9,281
User Since: 4th Jan 2009
System Score: N/A
Location: UK
If you read my comments & check my screenshot you will see that speed is mentioned to.

It is a complete malfunction & they are looking at the problem.

--
Maurice

Microsoft Surface 4 Intel i7 64Bit
Windows 10 Pro
16 GB RAM
IE & Edge Only
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.