navigation bar left navigation bar right

Secunia CSI7
navigation left tab Advisories navigation right tab
navigation left tab Research navigation right tab
navigation left tab Forums navigation right tab
navigation left tab Create Profile navigation right tab
navigation left tab Our Commitment navigation right tab
PSI
PSI API
CSI
OSI
xSI
Vulnerabilities
Programs
Open Discussions
My Threads
Create Thread
Statistics
About

Forum Thread: PSI v. 3.0.0.7009 always reports (Not responding) just before gui

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as locked.
joe schmoe PSI v. 3.0.0.7009 always reports (Not responding) just before gui
Member 31st Jul, 2013 15:07
Ranking: 41
Posts: 143
User Since: 26th Nov, 2008
System Score: 100%
Location: US
3.0.0.7009 always reports not responding just before main gui appears. IM is working, data is being transferred, etc,. It is the only program reported by W7 Reliability Monitor as failing, so lowers system score consistently. Hang varies, sometimes for 20-30 seconds, at other times much longer.

Once the hang ends, the program runs normally.

Because of this, is not set to start at system boot. I initiate the program start once a day, which is sufficient for my needs.

I understand there have been connectivity issues with the servers as recently as yesterday, which is unfortunate, and also, over the last month or so, it seems to be a recurring issue. As I said, this is unfortunate, as it makes it much more difficult to stay on top of things here.

--
XP Pro SP3 P4 3.2 HT 2 GB RAM Avast! 9.0.2018 AIS
Win 7 Home Pro SP1 Pentium D 2.8 3 GB RAM Avast 9.0.2018 AIS
Secunia PSI 2.0.0.3003 XP Pro 32-bit & Win 7 H Pro 64-bit

E.Jeppesen RE: PSI v. 3.0.0.7009 always reports (Not responding) just before gui
Secunia Official 1st Aug, 2013 09:02
Score: 220
Posts: 618
User Since: 24th Nov 2008
System Score: N/A
Location: Copenhagen, DK
Thank you for your feedback. If you would like us to troubleshoot the issue then please send an email to support@secunia.com. Please include the log file called psialog.txt. It is located in the PSI folder. A screenshot of the “not responding” message will also be appreciated.
joe schmoe RE: PSI v. 3.0.0.7009 always reports (Not responding) just before gui
Member 2nd Aug, 2013 09:00
Score: 41
Posts: 143
User Since: 26th Nov 2008
System Score: 100%
Location: US
Thank you, Mr Jeppeson.

Help is always welcome. I've sent off the requested logs and screenshot to secunia support. Will see what comes of this.

Yep, there was more than one psialog.txt present, so this could prove interesting.

--
XP Pro SP3 P4 3.2 HT 2 GB RAM Avast! 9.0.2018 AIS
Win 7 Home Pro SP1 Pentium D 2.8 3 GB RAM Avast 9.0.2018 AIS
Secunia PSI 2.0.0.3003 XP Pro 32-bit & Win 7 H Pro 64-bit
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.


 Products Solutions Customers Partner Resources Company
 
 Corporate
Vulnerability Intelligence Manager (VIM)
Corporate Software Inspector (CSI)
Consumer
Personal Software Inspector (PSI)
Online Software Inspector (OSI)
 Industry
Compliance
Technology
Integration
 Customers
Testimonials
 MSSP
Technology Partners
References
 Reports
Webinars
Events
 About us
Careers
Memberships
Newsroom


Secunia is a member of FIRST Secunia is a member of EDUcause Secunia is a member of The Open Group Secunia is a member of FS-ISAC
 
Secunia © 2002-2014 Secunia ApS - Rued Langgaards Vej 8, 4th floor, DK-2300 Copenhagen, Denmark - +45 7020 5144
Terms & Conditions and Copyright - Privacy - Report Vulnerability - Disclaimer
follow Secunia on Facebook follow Secunia on Twitter follow Secunia on LinkedIn follow Secunia on YouTube follow Secunia Xing follow Secunias RSS feed follow Secunia on Google+