Secunia CSI7
Advisories
Research
Forums
Create Profile
Our Commitment
PSI
PSI API
CSI
OSI
xSI
Vulnerabilities
Programs
Open Discussions
My Threads
Create Thread
Statistics
About

Forum Thread: Program Malfunction? or Wrong system settings?

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as locked.
win2b Program Malfunction? or Wrong system settings?
Member 15th Nov, 2013 12:04
Ranking: 0
Posts: 2
User Since: 14th Nov, 2013
System Score: N/A
Location: US
I have installed PSI vs 3.0.0.9015 on UnNetworked Win XP Home sp3 system.
The program stops responding and only indicates "loading".
No results are shown.
Following is excerpt from PSIIA.LOG:
"[11/15 02:19:57.781] Initializing Filesystem Inspector
[11/15 02:19:58.092] File Inspector initialized
[11/15 02:20:04.701] Scanning files
[11/15 02:20:14.215] EnforceDir done
[11/15 02:20:19.102] No results to submit
[11/15 02:20:24.310] EnforceDir done
[11/15 02:20:27.454]
#4000(CF)()
#4001(CF)(5)
#5007(F)()
! -> ##N2138:The Workstation service has not been started.
#4002(S)()
#5101(S)(125)
#10000(S)()
#4003(S)()
#5017(S)()
[11/15 02:20:27.734] EnforceDir done
[11/15 02:20:31.700] EnforceDir done"

Note the reference to the 'Workstation' service.
The program has internet access and is not blocked by a firewal.l
Any suggestions?

mogs RE: Program Malfunction? or Wrong system settings?
Expert Contributor 15th Nov, 2013 12:16
Score: 2265
Posts: 6,266
User Since: 22nd Apr 2009
System Score: 100%
Location: UK
Last edited on 15th Nov, 2013 12:16
@win2b

Try installing psi version 3.0.0.7011 from the link provide in M. Hansen's post....here :-
https://secunia.com/community/forum/thread/show/14...

Edit....Let it remove the previous version !

Hope it helps......mogs.........

--
Was this reply relevant?
+0
-0
Maurice Joyce RE: Program Malfunction? or Wrong system settings?
Handling Contributor 21st Nov, 2013 10:59
Score: 11580
Posts: 8,893
User Since: 4th Jan 2009
System Score: N/A
Location: UK
This issue is resolved. See this thread

https://secunia.com/community/forum/thread/show/14...

--
Maurice

Windows 7 SP1 64 Bit OS
HP Intel Pentium i7
IE 11 for Windows 7 SP1
16GB RAM
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.


 Products Solutions Customers Partner Resources Company
 
 Corporate
Vulnerability Intelligence Manager (VIM)
Corporate Software Inspector (CSI)
Consumer
Personal Software Inspector (PSI)
Online Software Inspector (OSI)
 Industry
Compliance
Technology
Integration
 Customers
Testimonials
 VARS
MSSP
Technology Partners
References
 Reports
Webinars
Events
 About us
Careers
Memberships
Newsroom


 
© 2002-2014 Secunia ApS - Rued Langgaards Vej 8, 4th floor, DK-2300 Copenhagen, Denmark - +45 7020 5144
Terms & Conditions and Copyright - Privacy - Report Vulnerability