Forum Thread: Connection problems

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as locked.
Kenny87 Connection problems
Member 13th May, 2014 03:21
Ranking: 0
Posts: 1
User Since: 13th May, 2014
System Score: N/A
Location: US
I recently installed pst on my computer Toshiba Windows 8.1 (I'm not using a no proxy to connect the internet), but once the psi program is installed. it gives me an error message and even loads the psi interface. It stops after the splash screen and states the same thing as the other users relating proxy server problems
I have followed the instructions listed in the forums and found several users with the same issue, or similar issues described issues with connecting to psi servers. And it did not correct the problem. I would really like to use the program on my computer. Any other solutions would greatly appreciated.

Doctor9fan RE: Connection problems
Member 14th May, 2014 18:31
Score: 19
Posts: 49
User Since: 10th Jul 2011
System Score: 100%
Location: UK
Same here, I returned to ver 2 & have not had any connection problems, in fact it finds more programs & updates a couple of old Adobe products which the newer ver 3 doesn't do.

--
Virginia/Doctor9fan.
Was this reply relevant?
+0
-0
Doctor9fan RE: Connection problems
Member 14th May, 2014 18:32
Score: 19
Posts: 49
User Since: 10th Jul 2011
System Score: 100%
Location: UK
Last edited on 14th May, 2014 18:33
Sorry for the double post.

--
Virginia/Doctor9fan.
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.