Secunia CSI7
Advisories
Research
Forums
Create Profile
Our Commitment
PSI
PSI API
CSI
OSI
xSI
Vulnerabilities
Programs
Open Discussions
My Threads
Create Thread
Statistics
About

Forum Thread: PSI 2 showing 0% score on two computers

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as resolved.
ManFromOz PSI 2 showing 0% score on two computers
Member 8th Jul, 2014 05:26
Ranking: 17
Posts: 101
User Since: 6th Jun, 2012
System Score: 100%
Location: AU
Last edited on 8th Jul, 2014 05:26

I've just noticed that PSI 2 tray icon was red so I opened PSI 2 and found my system score was 0%, even after another scan. Also, the scan results are empty.

Same thing on my other computer so I'm guessing there is a problem with the servers?

Both W7 x64 if that matters.

Thanks.

Edit - I see my system score here shows as 100%

Post "RE: PSI 2 showing 0% score on two computers" has been selected as an answer.
guit30 RE: PSI 2 showing 0% score on two computers
Member 8th Jul, 2014 05:34
Score: -9
Posts: 8
User Since: 2nd Jul 2012
System Score: 100%
Location: US
Last edited on 8th Jul, 2014 05:35
I am getting a 0% score on my PSI 2 also??
Jim
PS- plus I am 64
Was this reply relevant?
+0
-0
ManFromOz RE: PSI 2 showing 0% score on two computers
Member 8th Jul, 2014 05:41
Score: 17
Posts: 101
User Since: 6th Jun 2012
System Score: 100%
Location: AU
Thanks!

At least I'm not alone. ;)
Was this reply relevant?
+0
-0
guit30 RE: PSI 2 showing 0% score on two computers
Member 8th Jul, 2014 05:43
Score: -9
Posts: 8
User Since: 2nd Jul 2012
System Score: 100%
Location: US
This is weird,never happened to me before
Was this reply relevant?
+0
-0
ibok RE: PSI 2 showing 0% score on two computers
Member 8th Jul, 2014 05:50
Score: 1
Posts: 20
User Since: 23rd Nov 2008
System Score: 100%
Location: GR
on 8th Jul, 2014 05:26, ManFromOz wrote:
I've just noticed that PSI 2 tray icon was red so I opened PSI 2 and found my system score was 0%, even after another scan. Also, the scan results are empty.

Same thing on my other computer so I'm guessing there is a problem with the servers?

Both W7 x64 if that matters.

Thanks.

Edit - I see my system score here shows as 100%

I Have the same problem in 3 computers
Was this reply relevant?
+0
-0
Mike406 RE: PSI 2 showing 0% score on two computers
Member 8th Jul, 2014 05:56
Score: 1
Posts: 19
User Since: 27th Aug 2009
System Score: 100%
Location: US
Last edited on 8th Jul, 2014 06:00
Was looking for a thread on this. Happening on all my PCs as well. Scan results are blank, and it's always displaying the Welcome message every time PSI 2 opens. Maybe this is Secunia finally saying goodbye to old versions? I hope not!
Was this reply relevant?
+0
-0
ManFromOz RE: PSI 2 showing 0% score on two computers
Member 8th Jul, 2014 06:15
Score: 17
Posts: 101
User Since: 6th Jun 2012
System Score: 100%
Location: AU
I have sent Secunia Support an email referencing this thread. Hopefully they will get it sorted shortly.

I'll post if I hear back from them.
Was this reply relevant?
+0
-0
CynthiaR RE: PSI 2 showing 0% score on two computers
Member 8th Jul, 2014 06:54
Score: 0
Posts: 2
User Since: 8th Feb 2014
System Score: N/A
Location: US
Am so glad I'm not the only one either. My PSI 2.0 is showing 0 on my Win 7 64 bit also. What gives? Never happened to me before. Any ideas? Anyone??
Was this reply relevant?
+0
-0
Leendert Kip PSI 2 showing 0% score on two computers
Member 8th Jul, 2014 06:55
Score: 70
Posts: 526
User Since: 22nd Jan 2009
System Score: 100%
Location: NL
Last edited on 8th Jul, 2014 07:01
I just, 6:50 Amsterdam time, ran a full scan and see no problems. Possibly there was a server issue during the last hours. Suggest you all run a full scan and the problem might be solved.


--
PC: JJ Computer Services
Intel Core I3 2100 3.1Ghz
DDR3 Kingston ValueRam 4GB 1333
Windows 7 Home Premium 64bits SP1
Secunia PSI 3.0.0.9016
Internet Explorer 9
Mozilla Firefox 31NL

Laptop: MSI GT780DX
Intel Core I5-2450
DDR3 RAM 6GB
Windows 7 Home Premium 64bits SP1
Secunia PSI 3.0.0.9016
Internet Explorer 11
Mozilla Firefox 31NL
Was this reply relevant?
+0
-0
ManFromOz RE: PSI 2 showing 0% score on two computers
Member 8th Jul, 2014 07:03
Score: 17
Posts: 101
User Since: 6th Jun 2012
System Score: 100%
Location: AU
Hi Leendert Kip,

I just scanned again with the same result, 0%.

Thanks, though.
Was this reply relevant?
+0
-0
ManFromOz RE: PSI 2 showing 0% score on two computers
Member 8th Jul, 2014 07:06
Score: 17
Posts: 101
User Since: 6th Jun 2012
System Score: 100%
Location: AU
on 8th Jul, 2014 06:54, CynthiaR wrote:
Am so glad I'm not the only one either. My PSI 2.0 is showing 0 on my Win 7 64 bit also. What gives? Never happened to me before. Any ideas? Anyone??


It has to be a server problem.
Was this reply relevant?
+0
-0
abeloffv RE: PSI 2 showing 0% score on two computers
Member 8th Jul, 2014 07:07
Score: 7
Posts: 25
User Since: 7th Sep 2009
System Score: 100%
Location: US
Still 0% and no programs listed on my desktop. This is after many many months of 100% and last good scan showing 234 programs

--

Vic
Was this reply relevant?
+0
-0
CynthiaR RE: PSI 2 showing 0% score on two computers
Member 8th Jul, 2014 07:21
Score: 0
Posts: 2
User Since: 8th Feb 2014
System Score: N/A
Location: US
Nope. Just ran full scan...still 0. Uninstalled and re- installed newer 2.0 version; still 0. Not a server problem, sorry.
Was this reply relevant?
+0
-0
ManFromOz RE: PSI 2 showing 0% score on two computers
Member 8th Jul, 2014 07:25
Score: 17
Posts: 101
User Since: 6th Jun 2012
System Score: 100%
Location: AU
on 8th Jul, 2014 07:21, CynthiaR wrote:
Nope. Just ran full scan...still 0. Uninstalled and re- installed newer 2.0 version; still 0. Not a server problem, sorry.


Uninstalling / reinstalling is not going to solve a server issue. We will just need to be patient. It isn't the first time Secunia had an outage.
Was this reply relevant?
+0
-0
Mike406 RE: PSI 2 showing 0% score on two computers
Member 8th Jul, 2014 07:28
Score: 1
Posts: 19
User Since: 27th Aug 2009
System Score: 100%
Location: US
Last edited on 8th Jul, 2014 07:29
Yep, still 0% all I hope is that this isn't a planned or forced obsolescence. Hopefully we'll know soon. I somewhat question if it's a server issue, it would make more sense if version 3 were not working as well. Unless they have different servers depending on what version we use.
Was this reply relevant?
+1
-0
socialprincess RE: PSI 2 showing 0% score on two computers
Member 8th Jul, 2014 07:30
Score: 0
Posts: 3
User Since: 4th Mar 2014
System Score: N/A
Location: US
Having same issue
Was this reply relevant?
+0
-0
ManFromOz RE: PSI 2 showing 0% score on two computers
Member 8th Jul, 2014 07:45
Score: 17
Posts: 101
User Since: 6th Jun 2012
System Score: 100%
Location: AU
Last edited on 8th Jul, 2014 07:45
Here's a thread from 2012 where people had the same problem.

http://secunia.com/community/forum/thread/show/131...
Was this reply relevant?
+0
-0
Polim RE: PSI 2 showing 0% score on two computers
Member 8th Jul, 2014 08:26
Score: 1
Posts: 1
User Since: 29th Nov 2008
System Score: N/A
Location: IT
on 8th Jul, 2014 05:26, ManFromOz wrote:
I've just noticed that PSI 2 tray icon was red so I opened PSI 2 and found my system score was 0%, even after another scan. Also, the scan results are empty.

Same thing on my other computer so I'm guessing there is a problem with the servers?

Both W7 x64 if that matters.

Thanks.

Edit - I see my system score here shows as 100%


Same problem on my computer, scanning with PSI 2 and also PSI 3 that I installed thinking that the problem was PSI 2 related.

OS: Win 8.1 x64
Was this reply relevant?
+1
-0
klausus02 RE: PSI 2 showing 0% score on two computers
Member 8th Jul, 2014 08:44
Score: 4
Posts: 73
User Since: 4th Feb 2011
System Score: N/A
Location: DE
Same issue. Hope that Secunia isn't on holiday....
Was this reply relevant?
+0
-0
Nibdog RE: PSI 2 showing 0% score on two computers
Member 8th Jul, 2014 08:46
Score: 6
Posts: 1
User Since: 5th Mar 2014
System Score: N/A
Location: N/A
They must have repaired the server cause I'm back up with 100% now
Was this reply relevant?
+1
-0
ManFromOz RE: PSI 2 showing 0% score on two computers
Member 8th Jul, 2014 08:52
Score: 17
Posts: 101
User Since: 6th Jun 2012
System Score: 100%
Location: AU
on 8th Jul, 2014 08:46, Nibdog wrote:
They must have repaired the server cause I'm back up with 100% now


Yes, me too!

It looks like the problem is solved. :)
Was this reply relevant?
+1
-0

klausus02

RE: PSI 2 showing 0% score on two computers
[+]
This reply has been minimised due to a negative Relevancy Score.

This thread has been marked as locked.


 Products Solutions Customers Partner Resources Company
 
 Corporate
Vulnerability Intelligence Manager (VIM)
Corporate Software Inspector (CSI)
Consumer
Personal Software Inspector (PSI)
Online Software Inspector (OSI)
 Industry
Compliance
Technology
Integration
 Customers
Testimonials
 VARS
MSSP
Technology Partners
References
 Reports
Webinars
Events
 About us
Careers
Memberships
Newsroom


 
© 2002-2014 Secunia ApS - Rued Langgaards Vej 8, 4th floor, DK-2300 Copenhagen, Denmark - +45 7020 5144
Terms & Conditions and Copyright - Privacy - Report Vulnerability