Forum Thread: runs 85% in simple

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:

This thread has been marked as locked.
loosecannon839 runs 85% in simple
Member 16th Mar, 2009 21:11
Ranking: 0
Posts: 1
User Since: 16th Mar, 2009
System Score: N/A
Location: N/A
never completes the scan in advance, can anyone send some info

wr RE: runs 85% in simple
Contributor 17th Mar, 2009 00:26
Score: 308
Posts: 739
User Since: 30th Mar 2008
System Score: 100%
Location: US
You could try this:
The Secunia PSI needs to be able to connect to Secunia servers to complete its scanning. However, if you have configured
the security settings of your Internet Explorer, the Secunia PSI may be prevented from getting the scan results. To receive
your scan results, you need to do some changes to your Internet options.
To do this:
a. Open Internet Explorer.
b. Go to Tools>Internet Options>Security tab.
c. Select the Internet zone and click on the Custom Level button.
d. In Security Settings, go to the Scripting>Active Scripting option.
e. Make sure that Active Scripting is Enabled (rather than Disabled or Prompted).
f. Press OK then Yes.
g. Back in the Security tab, select the Trusted sites zone and click on the Sites button.
h. Type in the following and press the Add button to add them to the Trusted Sites list:
i. Press Close, then OK.
j. Run the Secunia PSI again to view the scan results.
Hope this helps, good luck.
Regards, wr

HP Pavilion Slimline s3020n
Windows Vista Home Premium SP2 32 bit
AMD 64 Athlon X2
Firefox 31.4.0 ESR
The weakest link of a computer system is always sitting in front of the monitor.
Was this reply relevant?

This thread has been marked as locked.