Forum Thread: Problem with updating to ver 1003

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as locked.
rnsisk Problem with updating to ver 1003
Member 21st Mar, 2009 01:26
Ranking: 0
Posts: 1
User Since: 26th Nov, 2008
System Score: 89%
Location: Leander, US
After upgrading to the latest version 1003 it quit working. Seem to be trying to load the interface but can't.

Is this a known bug or is the site down?

Thanks in advance for any help

This has been a great application and I love it...

Rsisk

--
Ron

wr RE: Problem with updating to ver 1003
Contributor 21st Mar, 2009 05:40
Score: 308
Posts: 739
User Since: 30th Mar 2008
System Score: 100%
Location: US
Your problem could be any 1 of a half dozen or more causes. Let's start with i. download site here http://secunia.com/vulnerability_scanning/personal... ii. firewall settings iii. anti-spyware & anti-virus iv. internet connection settings v. ticked-save profile & the list goes on. I checked some of the threads on this forum & this is just a partial list of things that could need attention. Didn't see any particular problems that jumped out @ me. There was a problem w/Secunias server a few weeks back but there was more than 1 post about this issue. Don't know any other suggestions to make-good luck & I hope you quickly resolve your problem. Regards, wr

--
HP Pavilion Slimline s3020n
Windows Vista Home Premium SP2 32 bit
AMD 64 Athlon X2
Firefox 31.4.0 ESR
The weakest link of a computer system is always sitting in front of the monitor.
Was this reply relevant?
+0
-0
Maurice Joyce RE: Problem with updating to ver 1003
Handling Contributor 21st Mar, 2009 10:12
Score: 12075
Posts: 9,345
User Since: 4th Jan 2009
System Score: N/A
Location: UK
Last edited on 21st Mar, 2009 11:06
Ron,

Check out the official Secunia answers to this type of problem.

Link is here:

http://secunia.com/vulnerability_scanning/personal...

I would opt for the Windows Clean Up tool & do a fresh reinstall.



--
Maurice

Microsoft Surface 4 Intel i7 64Bit
Windows 10 Pro
16 GB RAM
IE & Edge Only
Was this reply relevant?
+0
-0
shorty82 RE: Problem with updating to ver 1003
Member 21st Mar, 2009 22:28
Score: 0
Posts: 2
User Since: 15th Sep 2008
System Score: N/A
Location: N/A
Was this reply relevant?
+0
-0
Maurice Joyce RE: Problem with updating to ver 1003
Handling Contributor 21st Mar, 2009 23:26
Score: 12075
Posts: 9,345
User Since: 4th Jan 2009
System Score: N/A
Location: UK
Site working OK on Staurday 2230 hours GMT.

What OS & IE version are U using?

--
Maurice

Microsoft Surface 4 Intel i7 64Bit
Windows 10 Pro
16 GB RAM
IE & Edge Only
Was this reply relevant?
+0
-0
shorty82 RE: Problem with updating to ver 1003
Member 21st Mar, 2009 23:30
Score: 0
Posts: 2
User Since: 15th Sep 2008
System Score: N/A
Location: N/A
vista x64 IE 7 but I use firefox as my default browser
Was this reply relevant?
+0
-0
Maurice Joyce RE: Problem with updating to ver 1003
Handling Contributor 21st Mar, 2009 23:42
Score: 12075
Posts: 9,345
User Since: 4th Jan 2009
System Score: N/A
Location: UK
Looks like everything is in order to me but I do not use Firefox.

I have been a bit cheeky & have asked Secunia support to check this thread & try & help out.



--
Maurice

Microsoft Surface 4 Intel i7 64Bit
Windows 10 Pro
16 GB RAM
IE & Edge Only
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.