navigation bar left navigation bar right

Secunia CSI7
navigation left tab Advisories navigation right tab
navigation left tab Research navigation right tab
navigation left tab Forums navigation right tab
navigation left tab Create Profile navigation right tab
navigation left tab Our Commitment navigation right tab
PSI
PSI API
CSI
OSI
xSI
Vulnerabilities
Programs
Open Discussions
My Threads
Create Thread
Statistics
About

Forum Thread: probleme avec itune

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
Programs

This thread has been marked as locked.
bellelicorne probleme avec itune
Member 28th Jun, 2009 03:18
Ranking: 0
Posts: 6
User Since: 25th Jun, 2009
System Score: N/A
Location: N/A
bonjour la solution de itune ne fonctionne pas et je ne suis pas capable d'avoir 1 score de 100 % que puis-je faire merci

Anthony Wells RE: probleme avec itune
Expert Contributor 28th Jun, 2009 19:24
Score: 2463
Posts: 3,348
User Since: 19th Dec 2007
System Score: N/A
Location: N/A
Last edited on 28th Jun, 2009 19:30
Si vous n'avez pas la dernière version d'iTunes et PSI a dit que la votre pose un "risk" de sécurité et la solution "link" de PSI ne marche pas ; il faut aller sur www.apple.com et "download" la dernière version ou "update/mettre au jour" la votre de là.

Itunes et Quicktime peuvent poser des grave problems de sécurité s'ils ne sont pas au jour.

J'espère que mon Français est comprehensible , me^me s'il est minable.

Bonne Soirée
Anthony

--


It always seems impossible until its done.
Nelson Mandela
Was this reply relevant?
+0
-0
bellelicorne RE: probleme avec itune
Member 9th Jul, 2009 04:06
Score: 0
Posts: 6
User Since: 25th Jun 2009
System Score: N/A
Location: N/A
on 28th Jun, 2009 19:24, Anthony Wells wrote:
Si vous n'avez pas la dernière version d'iTunes et PSI a dit que la votre pose un "risk" de sécurité et la solution "link" de PSI ne marche pas ; il faut aller sur www.apple.com et "download" la dernière version ou "update/mettre au jour" la votre de là.

Itunes et Quicktime peuvent poser des grave problems de sécurité s'ils ne sont pas au jour.

J'espère que mon Français est comprehensible , me^me s'il est minable.

Bonne Soirée
Anthony

Was this reply relevant?
+0
-0
bellelicorne RE: probleme avec itune
Member 9th Jul, 2009 05:24
Score: 0
Posts: 6
User Since: 25th Jun 2009
System Score: N/A
Location: N/A
merci anthony maismon probleme persiste toujours je ne suis pas capable de resoudre le probleme avec itune j'ai la derniere version mais ca ne marche pas aider moi s.v.p merci
Was this reply relevant?
+0
-0
Anthony Wells RE: probleme avec itune
Expert Contributor 9th Jul, 2009 12:43
Score: 2463
Posts: 3,348
User Since: 19th Dec 2007
System Score: N/A
Location: N/A
Last edited on 9th Jul, 2009 12:49
Je lis assez bien le Français mais je l'écris/tappe trés mal et trés , trés lentement . Pour vraiment t'aider je dois continuer en Anglais. Est-ce que possible . J'attend ta réponse - and I don't have French spellcheck set up at the moment !!

Bonne Journée
Anthony

--


It always seems impossible until its done.
Nelson Mandela
Was this reply relevant?
+0
-0
Anthony Wells RE: probleme avec itune
Expert Contributor 9th Jul, 2009 14:48
Score: 2463
Posts: 3,348
User Since: 19th Dec 2007
System Score: N/A
Location: N/A
Last edited on 9th Jul, 2009 14:49
Pour t'aider un peu , on y va :-

1) sur la page du PSI coin haut droit select "mode d'affichage" -> "avancé"
2) dans le "tab" "configuration etre sure que dans la ligne "niveau du detail" que la boite à gauche N'EST PAS marqué ; comme ça , on a le max de details.
3) ou est iTunes ?? Dans le "tab" des "vulnerables" ou dans "corrigés" ??

4)S'il est dans le premier , il faut regarder completement à gauche pour un petit boite avec un + dedans , clique la dessus.
5)Dans la page ouvert lis dans la ligne "chemin \d'installation" et dis mois exactement tous qu'il est ecrit là .
6)Regarde dans le "toolbox" , (la ligne en dessous) et au centre il y a "ouvrir le dossier" , encore clique la dessus et dis moi ou tu est arrivé.

C'est quoi ton OS , STP ??

Meme si iTunes est dans "corrigés" envoie le meme info.

Bonne chance
Anthony.


--


It always seems impossible until its done.
Nelson Mandela
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.


 Products Solutions Customers Partner Resources Company
 
 Corporate
Vulnerability Intelligence Manager (VIM)
Corporate Software Inspector (CSI)
Consumer
Personal Software Inspector (PSI)
Online Software Inspector (OSI)
 Industry
Compliance
Technology
Integration
 Customers
Testimonials
 MSSP
Technology Partners
References
 Reports
Webinars
Events
 About us
Careers
Memberships
Newsroom


Secunia is a member of FIRST Secunia is a member of EDUcause Secunia is a member of The Open Group Secunia is a member of FS-ISAC
 
Secunia © 2002-2014 Secunia ApS - Rued Langgaards Vej 8, 4th floor, DK-2300 Copenhagen, Denmark - +45 7020 5144
Terms & Conditions and Copyright - Privacy - Report Vulnerability - Disclaimer
follow Secunia on Facebook follow Secunia on Twitter follow Secunia on LinkedIn follow Secunia on YouTube follow Secunia Xing follow Secunias RSS feed follow Secunia on Google+