Secunia CSI7
Advisories
Research
Forums
Create Profile
Our Commitment
PSI
PSI API
CSI
OSI
xSI
Vulnerabilities
Programs
Open Discussions
My Threads
Create Thread
Statistics
About

Forum Thread: Vista Error after installing PSI 1.5

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as locked.
ddmarshall Vista Error after installing PSI 1.5
Dedicated Contributor 30th Jun, 2009 10:02
Ranking: 1210
Posts: 961
User Since: 8th Nov, 2008
System Score: 98%
Location: UK
I have Vista Home Premium with several user accounts. On the day Secunia PSI 1.5 was installed the following problem occurred for the first time.

When logging onto the administrator account other than the one which was used to install PSI Windows sidebar gives the error message
'setting.ini is being used by another process'
The Event Log has the following entry:
Error 1542 User Profile Services
Windows cannot load classes registry file
The specified path is invalid

Any suggestions?

--
This answer is provided “as-is.” You bear the risk of using it.

No one has replied to this thread yet - be the first
This thread has been marked as locked.


 Products Solutions Customers Partner Resources Company
 
 Corporate
Vulnerability Intelligence Manager (VIM)
Corporate Software Inspector (CSI)
Consumer
Personal Software Inspector (PSI)
Online Software Inspector (OSI)
 Industry
Compliance
Technology
Integration
 Customers
Testimonials
 VARS
MSSP
Technology Partners
References
 Reports
Webinars
Events
 About us
Careers
Memberships
Newsroom


 
© 2002-2014 Secunia ApS - Rued Langgaards Vej 8, 4th floor, DK-2300 Copenhagen, Denmark - +45 7020 5144
Terms & Conditions and Copyright - Privacy - Report Vulnerability - Disclaimer