Forum Thread: Patch for Adobe

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as locked.
aimee_apc Patch for Adobe
Member 7th Sep, 2009 06:06
Ranking: 0
Posts: 1
User Since: 7th Sep, 2009
System Score: N/A
Location: N/A
I can't seem to get the patch to work...any suggestions? I have a level 4 alert and need this fixed!

Slamgeden RE: Patch for Adobe
Member 7th Sep, 2009 08:49
Score: 0
Posts: 181
User Since: 17th Jul 2009
System Score: N/A
Location: N/A
This has been fixed numerous times - try looking for Adobe and/or Flash/Reader.

--
Assorted Fnords.
Was this reply relevant?
+0
-0
mogs RE: Patch for Adobe
Expert Contributor 7th Sep, 2009 10:42
Score: 2267
Posts: 6,279
User Since: 22nd Apr 2009
System Score: 100%
Location: UK
on 7th Sep, 2009 06:06, aimee_apc wrote:
I can't seem to get the patch to work...any suggestions? I have a level 4 alert and need this fixed!

Hello, welcome.
Presumeably you are using the Simple interface and not the Advanced ?
If you click on the + sign alongside the insecure program it will expand to reveal more information.If you read thro' previous items on the forum you will find that the subject is mentioned many times.Those by Maurice Joyce you should find particularly helpful.

--
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.