Secunia CSI7
Advisories
Research
Forums
Create Profile
Our Commitment
PSI
PSI API
CSI
OSI
xSI
Vulnerabilities
Programs
Open Discussions
My Threads
Create Thread
Statistics
About

Forum Thread: Updated to 3.5 but 3.0 still on the list

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
Programs

Relating to this vendor:
Mozilla Foundation
And, this specific program:
Mozilla Firefox 3.0.x

This thread has been marked as locked.
jws Updated to 3.5 but 3.0 still on the list
Member 7th Sep, 2009 21:28
Ranking: 0
Posts: 1
User Since: 7th Sep, 2009
System Score: N/A
Location: N/A
I updated Firefox to verion 3.5 and it is running on my computer, but Firefox 3.0 still is on my list

Anthony Wells RE: Updated to 3.5 but 3.0 still on the list
Expert Contributor 7th Sep, 2009 21:40
Score: 2366
Posts: 3,279
User Since: 19th Dec 2007
System Score: N/A
Location: N/A


Using PSI in "advanced" mode you need to tell us the installation path of v 3.0xx.

This is how to use PSI for best results :-


1)use PSI in "advanced" mode ;
2)in the "settings" tab make sure that the box in the first/upper section is NOT ticked in order to have the maximum info available ;
3)tell us in which "tab(s)" your problem programme is located ;
4)in that tab , click on the + in the box at the left end of the programme , the page will expand ;
5)in the expanded page , tell us what is written in the "installation path" ;
6)in the "toolbox" section , lower down , the link "technical details" should confirm the installation path details ;
7)click on the link "open folder" and you will see more details concerning the location of the "problem" .

If you are unable to resolve the problem yourself , all this info should allow someone on the forum to help/advise you .

--


It always seems impossible until its done.
Nelson Mandela
Was this reply relevant?
+0
-0
Slamgeden RE: Updated to 3.5 but 3.0 still on the list
Member 8th Sep, 2009 08:38
Score: 0
Posts: 181
User Since: 17th Jul 2009
System Score: N/A
Location: N/A
Well, it is necesarry to uninstall the browser. Is it in Add/Remove?

--
Assorted Fnords.
Was this reply relevant?
+0
-0
puget1 RE: Updated to 3.5 but 3.0 still on the list
Member 10th Sep, 2009 19:21
Score: 0
Posts: 551
User Since: 21st Dec 2007
System Score: N/A
Location: US

by puget1 on 10th Sep, 2009 19:18
Posts: 132

User Since: 21st Dec, 2007

Secunia System Score: 100%

Location: WA State, US HAVE YOU VERIFIED THAT YOU TRULY HAVE THE UPDATE INSTALLED BY CHECKING YOUR ADD REMOVE. IF IT STILL SHOWS THE OLD VERSION THEN YOU NEED TO DISABLE ALL YOUR ADD-ONS ESPECIALLY NO-SCRIPTS AND COOKIE CONTROLS THEY WILL CORRUPT YOUR DOWN LOAD,OR YOU CAN USE ALLOW THIS PAGE. THEN TRY TO DOWNLOAD AGAIN. IF THAT DOESN'T WORK CHECK YOUR FIREWALL AND YOUR BROWSER IT MAY BE DISABLING THE DOWNLOAD.

--
Windows Home Basic-Service Pack 2
Dell AMD Athlon 64x2 Processor 4000+ 2.10Ghz 2Memory 32 Bit

Firefox 27+ - MS Security Essentials+Spybot-Spyware Blaster-Malwarebytes-Emsisoft Malware- Sandboxie

IE 9-seldom












Was this reply relevant?
+0
-0
HBSteve RE: Updated to 3.5 but 3.0 still on the list
Member 19th Jan, 2010 03:51
Score: 0
Posts: 1
User Since: 19th Jan 2010
System Score: N/A
Location: N/A
Last edited on 19th Jan, 2010 03:58
Actually its a problem on firefox...

If you go look at the properties of firefox, (even if you fully uninstalled/reinstalled to latest 3.5.7), click the "version" tab under "Product Version" which Secunia is retreiving its info is incorrect, since it says version 3.0.1
Was this reply relevant?
+0
-0
Anthony Wells RE: Updated to 3.5 but 3.0 still on the list
Expert Contributor 19th Jan, 2010 18:23
Score: 2366
Posts: 3,279
User Since: 19th Dec 2007
System Score: N/A
Location: N/A


@HBSteve ,

PSI shows my FF as version 3.5.7. in the "patched" tab on my PC and gets its version from "firefox.exe" in the "Mozilla Firefox" folder in C:\Program Files .

Checking its "properties/version/product version" I get 3.5.7 .

If you get version 3.0.1. showing up in PSI , then you probably have an "old" file somewhere , it may be "unsafe" depending on its location.

If you use the tips in my first post on this thread you should be able to tell us in which tab(s) 3.0.1 and 3.5.7 are located and in which folder the files are located .

Let us know what you find .

Anthony







--


It always seems impossible until its done.
Nelson Mandela
Was this reply relevant?
+0
-0
puget1 RE: Updated to 3.5 but 3.0 still on the list
Member 19th Jan, 2010 18:37
Score: 0
Posts: 551
User Since: 21st Dec 2007
System Score: N/A
Location: US
Firefox is a platform build. If you know how to use reg edit,go to registry and verify how many builds you have. If you have two or three builds over then you should be able to remove the build in question. To be safe do a system restore first before removing. Otherwise, use the Secunia file path system and see where the outdated build is and remove it from there.

--
Windows Home Basic-Service Pack 2
Dell AMD Athlon 64x2 Processor 4000+ 2.10Ghz 2Memory 32 Bit

Firefox 27+ - MS Security Essentials+Spybot-Spyware Blaster-Malwarebytes-Emsisoft Malware- Sandboxie

IE 9-seldom












Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.


 Products Solutions Customers Partner Resources Company
 
 Corporate
Vulnerability Intelligence Manager (VIM)
Corporate Software Inspector (CSI)
Consumer
Personal Software Inspector (PSI)
Online Software Inspector (OSI)
 Industry
Compliance
Technology
Integration
 Customers
Testimonials
 VARS
MSSP
Technology Partners
References
 Factsheets
Reports
Webinars
Events
 About us
Careers
Memberships
Newsroom


 
© 2002-2014 Secunia ApS - Rued Langgaards Vej 8, 4th floor, DK-2300 Copenhagen, Denmark - +45 7020 5144
Terms & Conditions and Copyright - Privacy - Report Vulnerability