Secunia CSI7
Advisories
Research
Forums
Create Profile
Our Commitment
PSI
PSI API
CSI
OSI
xSI
Vulnerabilities
Programs
Open Discussions
My Threads
Create Thread
Statistics
About

Forum Thread: Minor Bug in PSI 1.5.0.0 dialogue box?

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as locked.
highstream Minor Bug in PSI 1.5.0.0 dialogue box?
Member 9th Sep, 2009 22:08
Ranking: 6
Posts: 29
User Since: 19th Dec, 2007
System Score: N/A
Location: N/A
- Open PSI dialogue box and click on Secure Browsing tab
- Click on any item, tho I've tested only with insecure browsers
- leave box and go to folders and manipulate, deleting or uninstalling as needed, including emptying trash
- return to PSI box; focus is now on Patched tab instead of Secure Browsing tab

Since no patch has been applied, there's no reason to shift focus to Patched (tho it would be an annoying quirk in any case).

Slamgeden RE: Minor Bug in PSI 1.5.0.0 dialogue box?
Member 10th Sep, 2009 09:31
Score: 0
Posts: 181
User Since: 17th Jul 2009
System Score: N/A
Location: N/A
Hmm - I'm quite unable to reproduce this bug. To me, it remembers the last tab open and opens that, no matter what.

--
Assorted Fnords.
Was this reply relevant?
+0
-0
genegold99 RE: Minor Bug in PSI 1.5.0.0 dialogue box?
Member 10th Sep, 2009 16:19
Score: 5
Posts: 128
User Since: 25th Nov 2008
System Score: N/A
Location: US
Did you delete or change something that required PSI to recalculate?
Was this reply relevant?
+0
-0
Slamgeden RE: Minor Bug in PSI 1.5.0.0 dialogue box?
Member 11th Sep, 2009 09:15
Score: 0
Posts: 181
User Since: 17th Jul 2009
System Score: N/A
Location: N/A
Last edited on 11th Sep, 2009 10:07
No - but, as I said, I don't think there is a bug. I haven't been able to reproduce it, and that's usually the first criteria for filling bug reports and the like.

However, if you can reproduce it, please do write Secunia support - a bug is a bug.

--
Assorted Fnords.
Was this reply relevant?
+0
-0
genegold99 RE: Minor Bug in PSI 1.5.0.0 dialogue box?
Member 11th Sep, 2009 16:34
Score: 5
Posts: 128
User Since: 25th Nov 2008
System Score: N/A
Location: US
To see the bug (that I am) requires deleting or uninstalling an insecure browser list item, making PSI rescan by default. I didn't realize us nonpaying customers could know write support directly. Thanks.
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.


 Products Solutions Customers Partner Resources Company
 
 Corporate
Vulnerability Intelligence Manager (VIM)
Corporate Software Inspector (CSI)
Consumer
Personal Software Inspector (PSI)
Online Software Inspector (OSI)
 Industry
Compliance
Technology
Integration
 Customers
Testimonials
 VARS
MSSP
Technology Partners
References
 Reports
Webinars
Events
 About us
Careers
Memberships
Newsroom


 
© 2002-2014 Secunia ApS - Rued Langgaards Vej 8, 4th floor, DK-2300 Copenhagen, Denmark - +45 7020 5144
Terms & Conditions and Copyright - Privacy - Report Vulnerability - Disclaimer