Forum Thread: Only the first 3 hosts are in the list

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
CSI

This thread has been marked as locked.
Mester Only the first 3 hosts are in the list
Member 6th Oct, 2009 13:01
Ranking: 0
Posts: 5
User Since: 25th Aug, 2009
System Score: N/A
Location: N/A
After running a scan on my company's network I can see only the first 3 hosts in the result database. Although if I select completed scans I can see all the machines with the numbers of insecure and other applications, but the machine's name is not a link so I can not see the detailed result.

Is it normal?

rjohansson RE: Only the first 3 hosts are in the list
Secunia Official 6th Oct, 2009 13:28
Score: 15
Posts: 61
User Since: 5th Oct 2009
System Score: N/A
Location: Copenhagen, DK
Hi

You only have access to scan 3 hosts just as it is stated in the Beta release notes:
http://secunia.com/vulnerability_scanning/corporat...

Rickard
Secunia Support

--
Rickard
Secunia Support
Mester RE: Only the first 3 hosts are in the list
Member 6th Oct, 2009 13:51
Score: 0
Posts: 5
User Since: 25th Aug 2009
System Score: N/A
Location: N/A
Thank you for your answer.
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.