Secunia CSI7
Advisories
Research
Forums
Create Profile
Our Commitment
PSI
PSI API
CSI
OSI
xSI
Vulnerabilities
Programs
Open Discussions
My Threads
Create Thread
Statistics
About

Forum Thread: windows vista home premium 64 bit sp2

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as locked.
tony6336 windows vista home premium 64 bit sp2
Member 11th Dec, 2009 00:11
Ranking: 0
Posts: 2
User Since: 10th Dec, 2009
System Score: N/A
Location: N/A
some times the sys. operates between 64 and 32 bits. why doesnt it just stick with one? my sys. also has a lot of duplicate files/folders/programs that i dont believe are needed. dont know how to proerly remove them with experience. plus i think there is a lot of stuff in my sys. i dont need in it or need. just dont know what. too many people had been using this computer. but now its just me.when its shut down and brought back up all these windows pop up like crazy. i have to go through and manually close them all out. some times it locks up for no reason. and other times just slow at coming around. its a dell inspiron 1545 with intel core 2 duo processor, 4gb of mem,320gb hard drive and not that old.

thedillpickl RE: windows vista home premium 64 bit sp2
Contributor 14th Dec, 2009 04:12
Score: 376
Posts: 872
User Since: 3rd May 2009
System Score: 100%
Location: US
Last edited on 17th Dec, 2009 02:23
Hi tony6336;

The problems you have are beyond the scope of this forum. Most all who respond here are happy to help, even with problems not necessarily related to/with the PSI security software. Your problem sounds more like gross maintenance neglect.

If you are unable to sort it out alone, you may need to seek professional help (for the computer, that is).


best of luck;

Fred


>>> added after post
P.S. If anyone can help you, Maurice can & will!

--
XP Home
Chrome, Firefox, IE8
--
consilio et animis
Was this reply relevant?
+0
-0
Maurice Joyce RE: windows vista home premium 64 bit sp2
Handling Contributor 16th Dec, 2009 00:11
Score: 11575
Posts: 8,891
User Since: 4th Jan 2009
System Score: N/A
Location: UK
Tony,
This may happen. Many vendors are being very idle in not supporting 64bit which is a great shame on them. Looks like U have some 32bit programmes installed hence the switching.

What gives U the idea that U have duplicate programmes installed?

1. Are they registered in Control Panel>add/remove twice?
2. Are they showing in PSI under the Patched/Insecure or End Of Life section?

In either case have U checked the paths? Many programmes in PSI are shown more than once. They are not duplicates but various exe or dll files installed that reflect what Secunia are scanning.

If U remain unsure just paste the programme paths to this thread.

--
Maurice

Windows 7 SP1 64 Bit OS
HP Intel Pentium i7
IE 11 for Windows 7 SP1
16GB RAM
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.


 Products Solutions Customers Partner Resources Company
 
 Corporate
Vulnerability Intelligence Manager (VIM)
Corporate Software Inspector (CSI)
Consumer
Personal Software Inspector (PSI)
Online Software Inspector (OSI)
 Industry
Compliance
Technology
Integration
 Customers
Testimonials
 VARS
MSSP
Technology Partners
References
 Reports
Webinars
Events
 About us
Careers
Memberships
Newsroom


 
© 2002-2014 Secunia ApS - Rued Langgaards Vej 8, 4th floor, DK-2300 Copenhagen, Denmark - +45 7020 5144
Terms & Conditions and Copyright - Privacy - Report Vulnerability