Forum Thread: PSI

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as locked.
HenrikHein PSI
Member 20th Feb, 2010 20:16
Ranking: 0
Posts: 1
User Since: 17th Feb, 2010
System Score: N/A
Location: N/A
My PSI has got a failure. It scans only up to 5% and never gets longer. What do I do to solve that problem...

thedillpickl RE: PSI
Contributor 21st Feb, 2010 07:10
Score: 376
Posts: 872
User Since: 3rd May 2009
System Score: 100%
Location: US
Last edited on 21st Feb, 2010 07:14
Hi HenrikHein;

If using Internet Explorer, click on "Tools" in top right. If not, click on "Start" button, click on "Control Panel".

Now click on "Internet Options".

Click on the "Security" tab, click on "Trusted Sites", click on "Sites", click on the box (to clear check mark) at "Require server verification (https:) ...", in box below "Add this website..." enter, with out the quote marks, "http:*.secunia.com", click on "Add", in same box enter, "https:*.secunia.com", click on "Add", click on "Close", click on "OK".

Restart Windows, click on "Start" button, click on "Turn Off Computer", click on "Restart".

If PSI will still not compleat a scan, please tell your Operating System & and programs that are running when doing a scan.


regards;

Fred

--
XP Home
Chrome, Firefox, IE8
--
consilio et animis
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.