Forum Thread: Historic Development and The Program Review

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as locked.
gcs1933 Historic Development and The Program Review
Member 13th Aug, 2010 20:47
Ranking: 1
Posts: 12
User Since: 24th Mar, 2009
System Score: N/A
Location: NL
Suddenly disappeared The Historic Development and The program Review
in PSI.
Instead there is a message saying: install Flash.
Well, I have removed the old one and installed the latest one, thereafter I reboot and scanned, however the problem has not been solved.
It has worked already for several years without any problem.

What is the reason that those items suddenly disappeared?

ddmarshall RE: Historic Development and The Program Review
Dedicated Contributor 13th Aug, 2010 22:39
Score: 1250
Posts: 985
User Since: 8th Nov 2008
System Score: 98%
Location: UK
Have you reinstalled both the Internet Explorer and non-Internet Explorer versions?

Is Flash working in all your browsers?

--
This answer is provided “as-is.” You bear the risk of using it.
Was this reply relevant?
+0
-0
gcs1933 RE: Historic Development and The Program Review
Member 14th Aug, 2010 00:07
Score: 1
Posts: 12
User Since: 24th Mar 2009
System Score: N/A
Location: NL
Flash is working in my browser Mozilla Firefox so was Secunia.
I can tell you that I installed again the beta version from my external disc and that one is working properly.
So I am using that one again.
Was this reply relevant?
+0
-0
This user no longer exists RE: Historic Development and The Program Review
Member 16th Aug, 2010 10:03
Hi,

There are two version of Flash found in general usage, ActiveX (For Internet Explorer) and NPAPI (For everybody else).

Since IE is build-in to the Microsoft Operating system, this is what the PSI uses to render it's interface. This means you need the IE Flash version installed and working to display graphics in the PSI.

hope this helps.
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.