Forum Thread: start all programs

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
Open Discussions

This thread has been marked as locked.
dickatp1 start all programs
Member 14th Aug, 2010 13:26
Ranking: -4
Posts: 2
User Since: 13th Aug, 2010
System Score: N/A
Location: US
My start AllPrograms is full how can I make them all show up?

taffy078 RE: start all programs
Contributor 14th Aug, 2010 13:42
Score: 408
Posts: 1,352
User Since: 26th Feb 2009
System Score: 100%
Location: UK
Although this forum is for security issues, there's sure to be someone who help you.

What's your PC and operating system (XP, Win7, Vista etc)?

--
taffy078, West Yorkshire, UK

Desktop: Compaq Presario (OEM) 32 bit / AMD Athlon / 2 GB RAM
XP Home - SP3/ IE8/ Norton IS - Secunia PSI v2.0.0.3003

Laptop: Win 7 / IE11 / PSI v2.0.0.3003
Was this reply relevant?
+0
-0
taffy078 RE: start all programs
Contributor 14th Aug, 2010 13:51
Score: 408
Posts: 1,352
User Since: 26th Feb 2009
System Score: 100%
Location: UK
I googled (or, rather, Bing'd) using

maximum number of items in Start-All Programs??

and found many entries that may/may not be relevant

e.g. http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms819654.a...

One of those may help you.

--
taffy078, West Yorkshire, UK

Desktop: Compaq Presario (OEM) 32 bit / AMD Athlon / 2 GB RAM
XP Home - SP3/ IE8/ Norton IS - Secunia PSI v2.0.0.3003

Laptop: Win 7 / IE11 / PSI v2.0.0.3003
Was this reply relevant?
+0
-1

This thread has been marked as locked.