navigation bar left navigation bar right

Secunia CSI7
navigation left tab Advisories navigation right tab
navigation left tab Research navigation right tab
navigation left tab Forums navigation right tab
navigation left tab Create Profile navigation right tab
navigation left tab Our Commitment navigation right tab
PSI
PSI API
CSI
OSI
xSI
Vulnerabilities
Programs
Open Discussions
My Threads
Create Thread
Statistics
About

Forum Thread: Secunia won't run - administrator problem

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as locked.
marms10 Secunia won't run - administrator problem
Member 16th Aug, 2010 16:02
Ranking: 0
Posts: 2
User Since: 16th Aug, 2010
System Score: N/A
Location: CA
I have downloaded your software but it won't run .....it is saying I am not the administrator....but I am....my login is set up as such....what is the problem....I used it yesterday now today it is giving me this error message?

taffy078 RE: Secunia won't run - administrator problem
Contributor 16th Aug, 2010 17:08
Score: 408
Posts: 1,352
User Since: 26th Feb 2009
System Score: 100%
Location: UK
Hi Marms10.

Which version of Secunia are you trying to run? (The version number is shown bottom right on the main PSI screen.)

Also, which browser are you using? Internet Explorer 8?

--
taffy078, West Yorkshire, UK

Desktop: Compaq Presario (OEM) 32 bit / AMD Athlon / 2 GB RAM
XP Home - SP3/ IE8/ Norton IS - Secunia PSI v2.0.0.3003

Laptop: Win 7 / IE11 / PSI v2.0.0.3003
Was this reply relevant?
+0
-0
taffy078 RE: Secunia won't run - administrator problem
Contributor 16th Aug, 2010 17:08
Score: 408
Posts: 1,352
User Since: 26th Feb 2009
System Score: 100%
Location: UK
Last edited on 16th Aug, 2010 17:09
PS When you reply, please tell us about your PC - example per my signature below.

--
taffy078, West Yorkshire, UK

Desktop: Compaq Presario (OEM) 32 bit / AMD Athlon / 2 GB RAM
XP Home - SP3/ IE8/ Norton IS - Secunia PSI v2.0.0.3003

Laptop: Win 7 / IE11 / PSI v2.0.0.3003
Was this reply relevant?
+0
-0
marms10 RE: Secunia won't run - administrator problem
Member 16th Aug, 2010 18:23
Score: 0
Posts: 2
User Since: 16th Aug 2010
System Score: N/A
Location: CA
never mind...I got it working....all I have to do is look at the properties and it was running blocked so I changed that and I am up and running...thanks anyway
Was this reply relevant?
+0
-0
taffy078 RE: Secunia won't run - administrator problem
Contributor 16th Aug, 2010 18:28
Score: 408
Posts: 1,352
User Since: 26th Feb 2009
System Score: 100%
Location: UK
that's good news for you!

--
taffy078, West Yorkshire, UK

Desktop: Compaq Presario (OEM) 32 bit / AMD Athlon / 2 GB RAM
XP Home - SP3/ IE8/ Norton IS - Secunia PSI v2.0.0.3003

Laptop: Win 7 / IE11 / PSI v2.0.0.3003
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.


 Products Solutions Customers Partner Resources Company
 
 Corporate
Vulnerability Intelligence Manager (VIM)
Corporate Software Inspector (CSI)
Consumer
Personal Software Inspector (PSI)
Online Software Inspector (OSI)
 Industry
Compliance
Technology
Integration
 Customers
Testimonials
 MSSP
Technology Partners
References
 Reports
Webinars
Events
 About us
Careers
Memberships
Newsroom


Secunia is a member of FIRST Secunia is a member of EDUcause Secunia is a member of The Open Group Secunia is a member of FS-ISAC
 
Secunia © 2002-2014 Secunia ApS - Rued Langgaards Vej 8, 4th floor, DK-2300 Copenhagen, Denmark - +45 7020 5144
Terms & Conditions and Copyright - Privacy - Report Vulnerability - Disclaimer
follow Secunia on Facebook follow Secunia on Twitter follow Secunia on LinkedIn follow Secunia on YouTube follow Secunia Xing follow Secunias RSS feed follow Secunia on Google+