Forum Thread: Secunia Scan Won't Recognize Google Chrome Update

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
Programs

Relating to this vendor:
Google
And, this specific program:
Google Chrome 5.x

This thread has been marked as locked.
DAVID606 Secunia Scan Won't Recognize Google Chrome Update
Member 22nd Aug, 2010 16:42
Ranking: 0
Posts: 4
User Since: 3rd Aug, 2009
System Score: N/A
Location: N/A
Google says I have the latest update (5.0.375.127) but Secunia PSI Scan (with several restarts) keeps saying Google Chrome needs to be updated as a Level 4 threat. So why won't Secunia recognize that I DO have the latest version?

Anthony Wells RE: Secunia Scan Won't Recognize Google Chrome Update
Expert Contributor 22nd Aug, 2010 16:54
Score: 2472
Posts: 3,362
User Since: 19th Dec 2007
System Score: N/A
Location: N/A


This thread gives you most of the info you seek , David :-

http://secunia.com/community/forum/thread/show/482...

Take care

Anthony


--


It always seems impossible until its done.
Nelson Mandela
Was this reply relevant?
+1
-0
mogs RE: Secunia Scan Won't Recognize Google Chrome Update
Expert Contributor 22nd Aug, 2010 21:25
Score: 2265
Posts: 6,269
User Since: 22nd Apr 2009
System Score: 100%
Location: UK
Hello.
This reply may not be strictly relevant to the original question; tho' it may be worth noting for your future reference, at this juncture.
PSI 2.0 TP ( and other versions psi ) don't monitor Beta nor Dev versions of Chrome....nor the Canary build. As and when they update, I've got into the habit of deleting the older version/file manually.
I've also decided to manage without Flash in psi and IE8, but use Chrome dev as my default browser. As Flash is integral in Chrome versions, I don't seem to be handicapped ! IE8 tho',( fully updated ) shows as secure for browsing.


--
Was this reply relevant?
+1
-0
DAVID606 RE: Secunia Scan Won't Recognize Google Chrome Update
Member 22nd Aug, 2010 21:50
Score: 0
Posts: 4
User Since: 3rd Aug 2009
System Score: N/A
Location: N/A
From the advice I just went to the Programs Folder in MY COMPUTER and deleted the old version folder of Google Chrome. Secunia PSI is now fine with Google - thanks.
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.