Forum Thread: PSI not working also.

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:

This thread has been marked as locked.
louholmes PSI not working also.
Member 6th Sep, 2010 20:05
Ranking: 0
Posts: 1
User Since: 6th Sep, 2010
System Score: N/A
Location: US
Since I ran I ran the last versin that I had of that ran of Secunia PSI on my PC with Windows XP Pro SP3. No upgrade version or Beta version will run. The links in the forum to a version 1.9 don't work and I have tried uninstalling and restarting my PC after each download and install eventhough restarting is not required in this case and I have got the same results that others get. When I click on the icon a quick popup apperars and disappears on the desktop, and when my curses approaches the icon in the taskbar it disappears. If anyone knows how to fix this or has links to a known older version with no issues please respond.

Windows XP Pro SP3

Anthony Wells RE: PSI not working also.
Expert Contributor 6th Sep, 2010 21:04
Score: 2473
Posts: 3,364
User Since: 19th Dec 2007
System Score: N/A
Location: N/A
Last edited on 6th Sep, 2010 21:05
Hello @louholmes ,

This thread is the one which might help you :-

The older working versionyou probably require is ; here is the link from the thread :-

If you scroll through the thread you will find workarounds for getting the latest 2.0 Beta to work (possibly) if that interests you .

Hope this resolves your problem .


PS : versions 1.9. are no longer available .


It always seems impossible until its done.
Nelson Mandela
Was this reply relevant?

This thread has been marked as locked.