Forum Thread: IE 8 and Chrom

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as resolved.
BMWZCH IE 8 and Chrom
Member 22nd Sep, 2010 19:49
Ranking: 0
Posts: 1
User Since: 22nd Sep, 2010
System Score: N/A
Location: CH
Good day, I use Vista and IE 8 and chrome as browser installed. Unfortunately psi opens the chrome each time, although I have the IE as standard. I do not want that however, psi uninstalled and again installed, but it remains thereby, psi opens the updates each time in the chrome. How can I change or to adapt? Otherwise I am happy with psi and would like not to change. Many greetings R. Huber.

Post "RE: IE 8 and Chrom" has been selected as an answer.
mogs RE: IE 8 and Chrom
Expert Contributor 22nd Sep, 2010 20:04
Score: 2265
Posts: 6,269
User Since: 22nd Apr 2009
System Score: 100%
Location: UK
Hello.
Please have a read thro' the following threads which I hope will prove useful :-
http://secunia.com/community/forum/thread/show/471... DEFAULT BROWSER TROUBLE

The following links may also be worth reading/bookmarking :-
http://secunia.com/vulnerability_scanning/personal... FAQ's
http://secunia.com/vulnerability_scanning/personal...
HOW IT WORKS

Regards,

--
Was this reply relevant?
+1
-0
Roland Huber RE: IE 8 and Chrom
Member 27th Sep, 2010 20:08
Score: 0
Posts: 2
User Since: 22nd Dec 2008
System Score: N/A
Location: N/A
"C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE" -nohome
Thats is the way. Replace all Google/Chrome.
1. Regedit
2. HKEY_CLASSES_ROOT\http\shell\open\command
3. HKEY_CLASSES_ROOT\https\shell\open\command
Delete Chrom
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.