Forum Thread: evince not shown up in "Patched"

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
Programs

Relating to this vendor:
GNOME Project
And, this specific program:
Evince 2.x

This thread has been marked as locked.
NIrkus evince not shown up in "Patched"
Member 16th Oct, 2010 18:44
Ranking: 0
Posts: 3
User Since: 16th Oct, 2010
System Score: N/A
Location: DE
Hey!

Recently I came upon the windows packages of evince and installed them instead of Adobe Reader rightaway - not using any of it's "features" anyway besides viewing PDF documents.

I noticed that evince isnt listed in "Pathed" in Secunia PSI - does this mean, Secunia wont notify me of security updates for evince?

OS: MS Windows Vista Business x64 SP2
PSI: 1.5.0.2


TiMow RE: evince not shown up in "Patched"
Dedicated Contributor 16th Oct, 2010 18:53
Score: 737
Posts: 728
User Since: 26th Jun 2009
System Score: N/A
Location: CH
Last edited on 16th Oct, 2010 19:02
It could be that it may not be on their database.

Using PSI Advanced mode, on any of the following tabs - Insecure, End-of-life or Patched, you will see the following, towards the bottom of window:

Help us improve our service to you:
Program missing? Suggest it here!

Click on the link, and fill out the boxes and submit.

TiMow

P.S. - don't expect any feedback from Secunia until Monday.

--
Computing is not yet a perfect science - it still requires humans.
Was this reply relevant?
+2
-0
mogs RE: evince not shown up in "Patched"
Expert Contributor 16th Oct, 2010 19:50
Score: 2267
Posts: 6,279
User Since: 22nd Apr 2009
System Score: 100%
Location: UK
Hello.
Secunia does seem to be aware of the existance of Evince....see the following links :-

http://secunia.com/advisories/product/31121/
Evince 2.x

http://secunia.com/advisories/vendor/4546/
Vendor Gnome Project

GNOME Project is currently associated with 36 pieces of software and operating systems in the Secunia database.

Have you rebooted since install, and then rescanned ?
Hope it helps.........regards,

--
Was this reply relevant?
+2
-0
ddmarshall RE: evince not shown up in "Patched"
Dedicated Contributor 16th Oct, 2010 21:10
Score: 1238
Posts: 981
User Since: 8th Nov 2008
System Score: 98%
Location: UK
If it still doesn't show up, it's worth submitting a suggestion. It may be a new version or, as this was until recently a Unix only program, Secunia may never have had a sample to develop a rule.

--
This answer is provided “as-is.” You bear the risk of using it.
Was this reply relevant?
+1
-0
NIrkus RE: evince not shown up in "Patched"
Member 16th Oct, 2010 21:38
Score: 0
Posts: 3
User Since: 16th Oct 2010
System Score: N/A
Location: DE
Ah, I looked for some link within PSI, but I missed it.

Will set myself a reminder to boot Windows and try to report the existence of evince for windows to secunia. ;-)
Was this reply relevant?
+0
-0
NIrkus RE: evince not shown up in "Patched"
Member 16th Oct, 2010 21:39
Score: 0
Posts: 3
User Since: 16th Oct 2010
System Score: N/A
Location: DE
Yeah! I rebooted and rescanned at least twice since switching to evince.
Was this reply relevant?
+0
-0
mogs RE: evince not shown up in "Patched"
Expert Contributor 17th Oct, 2010 09:00
Score: 2267
Posts: 6,279
User Since: 22nd Apr 2009
System Score: 100%
Location: UK
Nirkus.
It does seem likely then, that a detection rule hasn't been developed for the product. You should do as both dd and TiMow advise...make a suggestion for monitoring.
You could also try e mailing <support@secunia.com> to confirm the up to date position regarding.....as you might not hear anything after the Suggestion for a little while.
Hope this helps........regards,


--
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.