Forum Thread: Wrong scanning time.

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as resolved.
Leendert Kip Wrong scanning time.
Member 19th Oct, 2010 07:03
Ranking: 71
Posts: 526
User Since: 22nd Jan, 2009
System Score: 100%
Location: NL
Last edited on 19th Oct, 2010 07:35

I just ran a scan, 19/10, 06.06hrs. The times shown on the scanner overview are: 18/10, 23.06hrs and 25/10 23.06hrs. Last week I have seen posts from other members, but at that time I myself didn't see any problem. I am in the same time zone as Secunia. My system clock is OK.

--
PC: JJ Computer Services
Intel Core I3 2100 3.1Ghz
DDR3 Kingston ValueRam 4GB 1333
Windows 7 Home Premium 64bits SP1
Secunia PSI 3.0.0.9016
Internet Explorer 9
Mozilla Firefox 31NL

Laptop: MSI GT780DX
Intel Core I5-2450
DDR3 RAM 6GB
Windows 7 Home Premium 64bits SP1
Secunia PSI 3.0.0.9016
Internet Explorer 11
Mozilla Firefox 31NL

Post "RE: Wrong scanning time." has been selected as an answer.
Anthony Wells RE: Wrong scanning time.
Expert Contributor 19th Oct, 2010 17:28
Score: 2471
Posts: 3,361
User Since: 19th Dec 2007
System Score: N/A
Location: N/A

Hello Lk ,

Seems to happen from time to time and then it resets back to CET at the next scan ; mine is currently on CET time :-


http://secunia.com/community/forum/thread/show/590...


Anthony

--


It always seems impossible until its done.
Nelson Mandela
Was this reply relevant?
+1
-0
Leendert Kip RE: Wrong scanning time.
Member 19th Oct, 2010 18:14
Score: 71
Posts: 526
User Since: 22nd Jan 2009
System Score: 100%
Location: NL
on 19th Oct, 2010 17:28, Anthony Wells wrote:
Seems to happen from time to time and then it resets back to CET at the next scan ; mine is currently on CET time :-

I can remember the earlier post you mentioned but couldn't find it again. I just ran a new scan. The 'problem' still exists. I'll try again some time later. For me it's solved, thank you.


--
PC: JJ Computer Services
Intel Core I3 2100 3.1Ghz
DDR3 Kingston ValueRam 4GB 1333
Windows 7 Home Premium 64bits SP1
Secunia PSI 3.0.0.9016
Internet Explorer 9
Mozilla Firefox 31NL

Laptop: MSI GT780DX
Intel Core I5-2450
DDR3 RAM 6GB
Windows 7 Home Premium 64bits SP1
Secunia PSI 3.0.0.9016
Internet Explorer 11
Mozilla Firefox 31NL
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.