Forum Thread: Error message

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as locked.
bobbq2 Error message
Member 30th Oct, 2010 18:07
Ranking: 0
Posts: 3
User Since: 30th Oct, 2010
System Score: N/A
Location: US
I receive the following error message whenever I click on any link within PSI. I downloaded the newer beta version and still receive the error message.

"An error occurred while attempting to open specified URL."


Thanks!
Bob

TiMow RE: Error message
Dedicated Contributor 30th Oct, 2010 18:55
Score: 737
Posts: 728
User Since: 26th Jun 2009
System Score: N/A
Location: CH
The following guide was written by Morten Hansen of Secunia, for such instances as yours and may help (don't worry about the title appearing not relevant to your problem).

http://secunia.com/community/forum/thread/show/471...

TiMow

--
Computing is not yet a perfect science - it still requires humans.
Was this reply relevant?
+1
-0
bobbq2 RE: Error message
Member 31st Oct, 2010 02:19
Score: 0
Posts: 3
User Since: 30th Oct 2010
System Score: N/A
Location: US
When I opened my preferred browser in admin mode, it indicated that Internet Explorer is my default browser. When I looked in regedit per Mr. Hansen's instructions, it still showed that google chrome was the default browser. Since I don't consider myself an advanced user, I didn't want to attempt to make a change in regedit.
Was this reply relevant?
+0
-0
bobbq2 RE: Error message
Member 31st Oct, 2010 02:47
Score: 0
Posts: 3
User Since: 30th Oct 2010
System Score: N/A
Location: US
I just reloaded Google Chrome to fix this error message.

Thanks!
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.