Forum Thread: Scan shows 0% - v1.9.0.2

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as resolved.
taffy078 Scan shows 0% - v1.9.0.2
Contributor 18th Nov, 2010 21:23
Ranking: 408
Posts: 1,352
User Since: 26th Feb, 2009
System Score: 100%
Location: UK
there I was thinking thank goodness that "Relax&Chat" and "Off-Topic" can no longer be blamed for all the rubbish that "testpass12" and others have posted here.

And then it was time for a FileHippo update check.
It said I needed a newer version of Foxit Reader. I installed it and up popped "you already have this version".

OK - so I thought I'd PSI-scan it. That showed 'no problems - score 0%'. And again the second time I scanned!

The third time showed AOK - 100%.

Anyone else had similar problems tonight (20.20 UK time)?

--
taffy078, West Yorkshire, UK

Desktop: Compaq Presario (OEM) 32 bit / AMD Athlon / 2 GB RAM
XP Home - SP3/ IE8/ Norton IS - Secunia PSI v2.0.0.3003

Laptop: Win 7 / IE11 / PSI v2.0.0.3003

Post "RE: Scan shows 0% - v1.9.0.2" has been selected as an answer.
mogs RE: Scan shows 0% - v1.9.0.2
Expert Contributor 18th Nov, 2010 21:32
Score: 2265
Posts: 6,269
User Since: 22nd Apr 2009
System Score: 100%
Location: UK
Evening taffy....there was I about to suggest that you try updating to 1.9.0.5004....but thought I'd run a scan first....no chance....I've got problems too...."length at null"...like the other weekend.

--
Was this reply relevant?
+0
-0
Anthony Wells RE: Scan shows 0% - v1.9.0.2
Expert Contributor 19th Nov, 2010 00:17
Score: 2470
Posts: 3,359
User Since: 19th Dec 2007
System Score: N/A
Location: N/A

Opened from having minimised to the tray and then the 1.9.0.5004 froze . Closed all processes from task Manager and tried to restart from All Programmes and a blinking mouse but nowt else , zip , nada .

And still no C&P in chrome on this site .

Off to bed . Let's see what a fresh start will bring tomorrow .

Anthony

--


It always seems impossible until its done.
Nelson Mandela
Was this reply relevant?
+0
-0
taffy078 RE: Scan shows 0% - v1.9.0.2
Contributor 19th Nov, 2010 08:50
Score: 408
Posts: 1,352
User Since: 26th Feb 2009
System Score: 100%
Location: UK
thanks chaps. Looking at all the other threads since, there seems to be a server problem.

When I opened Secunia just now, I got the "Welcome to Secunia" message.

Fingers crossed - I'm sure they'll sort it quickly!

--
taffy078, West Yorkshire, UK

Desktop: Compaq Presario (OEM) 32 bit / AMD Athlon / 2 GB RAM
XP Home - SP3/ IE8/ Norton IS - Secunia PSI v2.0.0.3003

Laptop: Win 7 / IE11 / PSI v2.0.0.3003
Was this reply relevant?
+0
-0
mogs RE: Scan shows 0% - v1.9.0.2
Expert Contributor 19th Nov, 2010 09:28
Score: 2265
Posts: 6,269
User Since: 22nd Apr 2009
System Score: 100%
Location: UK
Morning taffy.
Normal service just resumed here....hooray !

--
Was this reply relevant?
+0
-0
E.Jeppesen RE: Scan shows 0% - v1.9.0.2
Secunia Official 19th Nov, 2010 09:37
Score: 220
Posts: 618
User Since: 24th Nov 2008
System Score: N/A
Location: Copenhagen, DK
Thank you for reporting the issue, it should now have been fixed. Please perform another full system scan with the PSI.
mogs RE: Scan shows 0% - v1.9.0.2
Expert Contributor 19th Nov, 2010 09:49
Score: 2265
Posts: 6,269
User Since: 22nd Apr 2009
System Score: 100%
Location: UK
Thankyou.....yes.....just completed scan....can confirm all is running as it should.

--
Was this reply relevant?
+0
-0
taffy078 RE: Scan shows 0% - v1.9.0.2
Contributor 19th Nov, 2010 10:43
Score: 408
Posts: 1,352
User Since: 26th Feb 2009
System Score: 100%
Location: UK
resolved! Thank you.

--
taffy078, West Yorkshire, UK

Desktop: Compaq Presario (OEM) 32 bit / AMD Athlon / 2 GB RAM
XP Home - SP3/ IE8/ Norton IS - Secunia PSI v2.0.0.3003

Laptop: Win 7 / IE11 / PSI v2.0.0.3003
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.