Forum Thread: Malfunction

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI 2.0 Beta

This thread has been marked as locked.
PaoloR Malfunction
Member 18th Nov, 2010 22:54
Ranking: -1
Posts: 31
User Since: 22nd Jan, 2009
System Score: N/A
Location: IT
Hi.
I'm using the latest version on a PC Windows Vista Ultimate SP2.
Sometimes, Secunia reports a score of 0% and, opening, gives an error.
The screen capture of the error: http://www.megaupload.com/?d=CXCI64BU
The icon in tray is red.

Leendert Kip Malfunction
Member 18th Nov, 2010 22:57
Score: 71
Posts: 526
User Since: 22nd Jan 2009
System Score: 100%
Location: NL
Hi PaoloR, Yes, this is the typical behaviour when the server is down. Don't worry, wait untill the server is up again, start PSI and run a full scan.

--
PC: JJ Computer Services
Intel Core I3 2100 3.1Ghz
DDR3 Kingston ValueRam 4GB 1333
Windows 7 Home Premium 64bits SP1
Secunia PSI 3.0.0.9016
Internet Explorer 9
Mozilla Firefox 31NL

Laptop: MSI GT780DX
Intel Core I5-2450
DDR3 RAM 6GB
Windows 7 Home Premium 64bits SP1
Secunia PSI 3.0.0.9016
Internet Explorer 11
Mozilla Firefox 31NL
Was this reply relevant?
+1
-0
UsernameUnavailable RE: Malfunction
Member 18th Nov, 2010 23:03
Score: 15
Posts: 16
User Since: 14th Nov 2010
System Score: N/A
Location: DK
Why create a new topic about this, when there's already another topic about this error?
http://secunia.com/community/forum/thread/show/635...
Was this reply relevant?
+0
-0
PaoloR RE: Malfunction
Member 19th Nov, 2010 07:06
Score: -1
Posts: 31
User Since: 22nd Jan 2009
System Score: N/A
Location: IT
Thanks for your reply.
I have restarted my PC and executed a new scan: PSI has detected 0 programs!
Was this reply relevant?
+0
-0
E.Jeppesen RE: Malfunction
Secunia Official 19th Nov, 2010 09:41
Score: 220
Posts: 618
User Since: 24th Nov 2008
System Score: N/A
Location: Copenhagen, DK
Thank you for reporting the issue, it should now have been fixed. Please perform another full system scan with the PSI.

PaoloR

RE: Malfunction
[+]
This reply has been minimised due to a negative Relevancy Score.
Leendert Kip RE: Malfunction
Member 19th Nov, 2010 18:23
Score: 71
Posts: 526
User Since: 22nd Jan 2009
System Score: 100%
Location: NL
on 19th Nov, 2010 18:00, PaoloR wrote:
Thanks.Now it works.But I want to know what happened...

There was a server problem from 18/11 +/- 22.00hrs and 19/1 08.00hrs Amsterdam time.


--
PC: JJ Computer Services
Intel Core I3 2100 3.1Ghz
DDR3 Kingston ValueRam 4GB 1333
Windows 7 Home Premium 64bits SP1
Secunia PSI 3.0.0.9016
Internet Explorer 9
Mozilla Firefox 31NL

Laptop: MSI GT780DX
Intel Core I5-2450
DDR3 RAM 6GB
Windows 7 Home Premium 64bits SP1
Secunia PSI 3.0.0.9016
Internet Explorer 11
Mozilla Firefox 31NL
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.