navigation bar left navigation bar right

Secunia CSI7
navigation left tab Advisories navigation right tab
navigation left tab Research navigation right tab
navigation left tab Forums navigation right tab
navigation left tab Create Profile navigation right tab
navigation left tab Our Commitment navigation right tab
PSI
PSI API
CSI
OSI
xSI
Vulnerabilities
Programs
Open Discussions
My Threads
Create Thread
Statistics
About

Forum Thread: General Observation

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI 2.0 Beta

This thread has been marked as locked.
mogs General Observation
Expert Contributor 10th Dec, 2010 09:02
Ranking: 2265
Posts: 6,268
User Since: 22nd Apr, 2009
System Score: 100%
Location: UK
Downloaded/upgraded to 1.9.0.6001 last night....seamless transition. Ran a scan....smoother than ever !
I was showing......suaInstallFailure under Install Solution against/alongside each of the Auto Update entries.....in my case, 7Zip and Java. Tho' Patched and with 100% score.
Rescanned this morning and all is resolved.
Thought the feedback might be of some value.....regards,

--

This user no longer exists RE: General Observation
Member 10th Dec, 2010 09:30
Hi,

Thank you for your feedback.

While we cannot currently reproduce the issue, your experience will be helpful if it surfaces again.
Was this reply relevant?
+0
-0
Leendert Kip General Observation
Member 10th Dec, 2010 11:17
Score: 70
Posts: 526
User Since: 22nd Jan 2009
System Score: 100%
Location: NL
Last edited on 10th Dec, 2010 11:17
on 10th Dec, 2010 09:02, mogs wrote:
Downloaded/upgraded to 1.9.0.6001 last night.

Hi Mogs, I have v. ending with .5004. Is the version you mention a recent new version? I have been looking around but don't see an option to update. Please tell me.

--
PC: JJ Computer Services
Intel Core I3 2100 3.1Ghz
DDR3 Kingston ValueRam 4GB 1333
Windows 7 Home Premium 64bits SP1
Secunia PSI 3.0.0.9016
Internet Explorer 9
Mozilla Firefox 31NL

Laptop: MSI GT780DX
Intel Core I5-2450
DDR3 RAM 6GB
Windows 7 Home Premium 64bits SP1
Secunia PSI 3.0.0.9016
Internet Explorer 11
Mozilla Firefox 31NL
Was this reply relevant?
+0
-0
Maurice Joyce RE: General Observation
Handling Contributor 10th Dec, 2010 11:31
Score: 11865
Posts: 9,101
User Since: 4th Jan 2009
System Score: N/A
Location: UK
The link is here:

Please download the latest PSI 2.0 beta here:
http://secunia.com/PSI2SetupBeta.exe

--
Maurice

Windows 7 SP1 64 Bit OS
HP Intel Pentium i7
IE 11 for Windows 7 SP1
16GB RAM
Was this reply relevant?
+2
-0
Leendert Kip General Observation
Member 10th Dec, 2010 12:48
Score: 70
Posts: 526
User Since: 22nd Jan 2009
System Score: 100%
Location: NL
Last edited on 10th Dec, 2010 12:49
on 10th Dec, 2010 11:31, Maurice Joyce wrote:
The link is here:Please download the latest PSI 2.0 beta here:
http://secunia.com/PSI2SetupBeta.exe


Thank you Maurice. Just installed without any problem, as usual.

--
PC: JJ Computer Services
Intel Core I3 2100 3.1Ghz
DDR3 Kingston ValueRam 4GB 1333
Windows 7 Home Premium 64bits SP1
Secunia PSI 3.0.0.9016
Internet Explorer 9
Mozilla Firefox 31NL

Laptop: MSI GT780DX
Intel Core I5-2450
DDR3 RAM 6GB
Windows 7 Home Premium 64bits SP1
Secunia PSI 3.0.0.9016
Internet Explorer 11
Mozilla Firefox 31NL
Was this reply relevant?
+0
-0
Anthony Wells RE: General Observation
Expert Contributor 10th Dec, 2010 14:11
Score: 2463
Posts: 3,348
User Since: 19th Dec 2007
System Score: N/A
Location: N/A
Last edited on 10th Dec, 2010 14:23
Hi ,

I can report the same problem as Mogs' and it is not yet resolved for v 1.9.0.6001.

The reinstall of PSI was fine but the PSI froze on the "dashboard" page when I clicked the "results" page link . I unloaded the psi.exe with Task Manager and restarted from the tray icon . I got the "results" page after several seconds wait . The auto update programmes - AIR , Flash , Picassa , Firefox and Java - all showing the "suaInstallFailure" message ; I had selected the "auto update" and "prompt" and "display programme change details in tray" at install and as per my previous settings - the first two choices were "prechecked" the latter was not and although I "checked" it at install it is not showing as selected in "settings" . The sua.exe process is shown as loaded at 3760Ko in Task Manager .

A full scan has not changed anything .

Will try a reload and report later re my XP SP3 system .

Anthony

UPDATE : closing all PSI processes using Task Manager and reloading from "All Programes" has reset the "auto update" display in "results" correctly :))


--


It always seems impossible until its done.
Nelson Mandela
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.


 Products Solutions Customers Partner Resources Company
 
 Corporate
Vulnerability Intelligence Manager (VIM)
Corporate Software Inspector (CSI)
Consumer
Personal Software Inspector (PSI)
Online Software Inspector (OSI)
 Industry
Compliance
Technology
Integration
 Customers
Testimonials
 MSSP
Technology Partners
References
 Reports
Webinars
Events
 About us
Careers
Memberships
Newsroom


Secunia is a member of FIRST Secunia is a member of EDUcause Secunia is a member of The Open Group Secunia is a member of FS-ISAC
 
Secunia © 2002-2014 Secunia ApS - Rued Langgaards Vej 8, 4th floor, DK-2300 Copenhagen, Denmark - +45 7020 5144
Terms & Conditions and Copyright - Privacy - Report Vulnerability - Disclaimer
follow Secunia on Facebook follow Secunia on Twitter follow Secunia on LinkedIn follow Secunia on YouTube follow Secunia Xing follow Secunias RSS feed follow Secunia on Google+