Forum Thread: Adobe Shockwave 10

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
Programs

This thread has been marked as locked.
fobrien1 Adobe Shockwave 10
Member 22nd Dec, 2010 20:57
Ranking: 0
Posts: 1
User Since: 13th Aug, 2009
System Score: N/A
Location: N/A
I already have installed version 11. Still, Secunia PSI keeps listing my being vulnerable for having the version 10. Control Panel shows no Adobe Schockwave Player 10. How do uninstall a program control panel fails to report my having?

This user no longer exists RE: Adobe Shockwave 10
Member 22nd Dec, 2010 21:03
Hi,

This is a link to Adobe's shockwave uninstaller:
http://fpdownload.macromedia.com/get/shockwave/uni...

Try running that. Has this resolved the issue?
Was this reply relevant?
+0
-0
Anthony Wells RE: Adobe Shockwave 10
Expert Contributor 22nd Dec, 2010 22:21
Score: 2472
Posts: 3,362
User Since: 19th Dec 2007
System Score: N/A
Location: N/A

Hi ,

There is additional information in this thread :-

http://secunia.com/community/forum/thread/show/686...

Anthony

--


It always seems impossible until its done.
Nelson Mandela
Was this reply relevant?
+1
-0
MikeyrInFL RE: Adobe Shockwave 10
Member 22nd Dec, 2010 22:58
Score: 0
Posts: 2
User Since: 23rd Sep 2010
System Score: N/A
Location: US
I downloaded and ran the Adobe Shockwave Uninstaller successfully. Interesting that Adobe Shockwave 10 no longer appeared in add/remove programs and 11 did appear. However, neither 10 nor 11 appeared in Secunia scan. After running the install for 11 it reappeared in Secunia. I now have 100% score. Thanks to all!

--
"No matter where you go, there you are."
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.