Secunia CSI7
Advisories
Research
Forums
Create Profile
Our Commitment
PSI
PSI API
CSI
OSI
xSI
Vulnerabilities
Programs
Open Discussions
My Threads
Create Thread
Statistics
About

Forum Thread: PSI 2.0 install on XP Pro SP3

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as locked.
bgfores PSI 2.0 install on XP Pro SP3
Member 4th Jan, 2011 06:31
Ranking: 1
Posts: 12
User Since: 25th Nov, 2008
System Score: N/A
Location: PH
Hi,

When can the new PSI 2.0 be installed in a PC with XP Pro SP3 without the glitches?

Just tried to re-install PSI 2.0 1003 last night and it still stalls at "Verifying internet connection", I had to uninstall again and revert to the older version. I tried all the tweaks mentioned in the forum i.e. workstation service enabling, check on server notification, etc and still it won't go past this stage.

Thank you for your assistance.

bgfores

mogs RE: PSI 2.0 install on XP Pro SP3
Expert Contributor 4th Jan, 2011 08:33
Score: 2265
Posts: 6,266
User Since: 22nd Apr 2009
System Score: 100%
Location: UK
Hello.
Some people seemed to experience possible server problems yesterday....it may be worth trying a fresh install again today.......regards,

--
Was this reply relevant?
+2
-2
gabbiano39 RE: PSI 2.0 install on XP Pro SP3
Member 4th Jan, 2011 18:41
Score: 0
Posts: 1
User Since: 4th Jan 2011
System Score: N/A
Location: CH
Just tried to reinstall PSI 2.0 on XP Pro SP3 but had the same results as bgfores.
I do hope somebody will take care of this nuisance !
Was this reply relevant?
+0
-0
dageungp RE: PSI 2.0 install on XP Pro SP3
Member 4th Jan, 2011 19:24
Score: 0
Posts: 1
User Since: 8th Nov 2010
System Score: 100%
Location: ID
i didn't see any glitch. I am using XP Pro SP3.
Was this reply relevant?
+0
-0
beachedwhale RE: PSI 2.0 install on XP Pro SP3
Member 5th Jan, 2011 01:33
Score: 0
Posts: 3
User Since: 20th Dec 2007
System Score: N/A
Location: N/A
As previously experienced when trying to upgrade from V1.5.0.2 to 3 the same problem happens when now attempting 1.5.0.2 to 2.0 requiring a rollback to restore service. Specifically, the PSI window opens for a fraction of a second and then immediately closes when the program is started.

This problem is well known to Secunia following very many Forum complaints but for resons best known to themselves have not addressed the issue in this new release. I admit that, earlier in 2010, they issued a workaround for the more technically courageous but missed this golden opportunity to assist the average user.

Sorry, but I'm not impressed!
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.


 Products Solutions Customers Partner Resources Company
 
 Corporate
Vulnerability Intelligence Manager (VIM)
Corporate Software Inspector (CSI)
Consumer
Personal Software Inspector (PSI)
Online Software Inspector (OSI)
 Industry
Compliance
Technology
Integration
 Customers
Testimonials
 VARS
MSSP
Technology Partners
References
 Reports
Webinars
Events
 About us
Careers
Memberships
Newsroom


 
© 2002-2014 Secunia ApS - Rued Langgaards Vej 8, 4th floor, DK-2300 Copenhagen, Denmark - +45 7020 5144
Terms & Conditions and Copyright - Privacy - Report Vulnerability