Forum Thread: System Score 0% Error

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as resolved.
fulsr System Score 0% Error
Member 22nd Jan, 2011 15:06
Ranking: 0
Posts: 12
User Since: 2nd Sep, 2010
System Score: N/A
Location: PT
PSI 2.x was running in background, i updated (manualy) a couple of apps and next thing i know GUI stops working properly.

I tried re-scan, which didnt work, and reinstall and re-scan which didnt work either. When i switch to dashboard page i receive message below, no apps are displayed and System score shows 0%


Error: TypeError
Function: util.switchPage
File: undefined
Line: undefined
Description: 'length' nulo ou no um objecto


Plz advise, thx.

Post "RE: System Score 0% Error" has been selected as an answer.
mogs RE: System Score 0% Error
Expert Contributor 22nd Jan, 2011 15:59
Score: 2267
Posts: 6,279
User Since: 22nd Apr 2009
System Score: 100%
Location: UK
Not sure what version of psi 2.0 you were using when you first lost some facilities.....but the most recent is that shown in my Signature below. The FAQ's have recently been updated too....which it may be worth reading thro' again, and checking settings against :-
http://secunia.com/vulnerability_scanning/personal... FAQ's
I think I'd be inclined to have a thorough clear out of temp. files/browser cache before re-installing. It should find the previous version, and remove, with permission; before install. Once install is complete it should begin it's first scan automatically.
Hope this helps....regards,

--
Was this reply relevant?
+1
-0
fulsr RE: System Score 0% Error
Member 23rd Jan, 2011 14:55
Score: 0
Posts: 12
User Since: 2nd Sep 2010
System Score: N/A
Location: PT
Last edited on 23rd Jan, 2011 14:56
Hi mogs,

I am using PSI latest version. Dunno how to explain but i think problem fixed itself. Today when i open PSI it displayed previous 100% score as expected and after the 1st re-scan, apparently, shows no issues.

Thx for reply.
Was this reply relevant?
+0
-0
mogs RE: System Score 0% Error
Expert Contributor 23rd Jan, 2011 15:02
Score: 2267
Posts: 6,279
User Since: 22nd Apr 2009
System Score: 100%
Location: UK
I'm not sue if some people weren't experiencing temporary server problems yesterday. Either way , the main thing is that you're up and running.
If the problem is now resolved ; as you are the originator of the thread, you have the option to close it, by selecting ACCEPT. This will lock the thread : preventing tag-on posts and reminder e mails..........regards,

--
Was this reply relevant?
+1
-0

This thread has been marked as locked.