Forum Thread: After enableing auto update I.E. 32-bit was removed from new comp...

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as locked.
BBSecunia After enableing auto update I.E. 32-bit was removed from new computer
Member 7th Mar, 2011 01:42
Ranking: 0
Posts: 23
User Since: 28th Sep, 2008
System Score: N/A
Location: US
I have a brand new 64 bit HP desktop. Win7, only additions are Norton 360 and Secunia with the auto update enabled. After enableing auto update ...I.E. 32-bit was removed from new computer... It appears that I am not able to enable or restore this at all. In fact, it seems I will have to do a reinstall. For a complete non-techie, this is a real horror show. It seems that I cannot install PSI in my HP Win7 unless I allow it to make updates... I don't know why this occurred, but I surely cannot run the risk of using Secunia if it results in conflicts with my Win7 64-bit HP and my Norton. I wonder if anyone else has run into this situation?

mogs RE: After enableing auto update I.E. 32-bit was removed from new computer
Expert Contributor 7th Mar, 2011 08:44
Score: 2265
Posts: 6,269
User Since: 22nd Apr 2009
System Score: 100%
Location: UK
Hello.
I've never heard anything like it before !
IE is an integral component of Windows and Secunia psi uses it for settings.
What makes you think that it's been removed ? Is it that the icon has gone missing or an entry in psi itself ?
Have you checked Control Panel.....Programs and Features ?
What version of IE was installed ? What version of psi is installed.....is it as you see in my signature below ?



--
Was this reply relevant?
+1
-0
Maurice Joyce RE: After enableing auto update I.E. 32-bit was removed from new computer
Handling Contributor 7th Mar, 2011 09:53
Score: 11919
Posts: 9,131
User Since: 4th Jan 2009
System Score: N/A
Location: UK
I run an HP Windows 7 64Bit platform with Norton 2011 installed.

PSI does,and always has, run flawlessly using this combination.

Your problem is elsewhere so I will leave it with @mogs to help U sort it out.

--
Maurice

Windows 7 SP1 64 Bit OS
HP Intel Pentium i7
IE 11 for Windows 7 SP1
16GB RAM
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.