Forum Thread: PSI Opens blank window and closes after 1 sec

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as resolved.
jaanderson PSI Opens blank window and closes after 1 sec
Member 26th May, 2011 17:48
Ranking: 0
Posts: 3
User Since: 28th Jan, 2011
System Score: N/A
Location: US
Using newest PSI successfully with Windows 7 and Vista -- but on XP Home PSI opens, flashes a header, then closes after about a second. Repeated attempts to open don't flash a header, close in less than a second.

--
MK John A

Post "RE: PSI Opens blank window and closes after 1 sec" has been selected as an answer.
Anthony Wells RE: PSI Opens blank window and closes after 1 sec
Expert Contributor 26th May, 2011 21:59
Score: 2470
Posts: 3,359
User Since: 19th Dec 2007
System Score: N/A
Location: N/A

Hi ,

"Sounds" like you have a known XP "bug ; scroll down these suggestions in this FAQ and try the two fixes/workarounds for XP :-

http://secunia.com/vulnerability_scanning/personal...

Let us know how you go .

Anthony

--


It always seems impossible until its done.
Nelson Mandela
Was this reply relevant?
+3
-0
jaanderson RE: PSI Opens blank window and closes after 1 sec
Member 29th May, 2011 20:03
Score: 0
Posts: 3
User Since: 28th Jan 2011
System Score: N/A
Location: US
Thanks, Anthony -- I worked my way through the fixes, and when I got down to turning off the advanced text function the problem was resolved. I appreciate your help!

Regards

John Anderson

--
MK John A
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.