Secunia CSI7
Advisories
Research
Forums
Create Profile
Our Commitment
PSI
PSI API
CSI
OSI
xSI
Vulnerabilities
Programs
Open Discussions
My Threads
Create Thread
Statistics
About

Forum Thread: Why is my tray icon symbol still red?

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as resolved.
Eagle_Quality Why is my tray icon symbol still red?
Member 20th Jun, 2011 15:19
Ranking: 0
Posts: 6
User Since: 22nd Nov, 2010
System Score: N/A
Location: US
I have a 100% rating, yet my tray icon is still red instead of green?

Post "RE: Why is my tray icon symbol still red?" has been selected as an answer.
ddmarshall RE: Why is my tray icon symbol still red?
Dedicated Contributor 20th Jun, 2011 17:42
Score: 1208
Posts: 959
User Since: 8th Nov 2008
System Score: 98%
Location: UK
If it's not updated itself yet, do a full scan.

--
This answer is provided “as-is.” You bear the risk of using it.
Was this reply relevant?
+0
-0
Eagle_Quality RE: Why is my tray icon symbol still red?
Member 20th Jun, 2011 18:20
Score: 0
Posts: 6
User Since: 22nd Nov 2010
System Score: N/A
Location: US
on 20th Jun, 2011 17:42, ddmarshall wrote:
If it's not updated itself yet, do a full scan.



I've already run a full scan . . . twice, in fact. But the icon remains red.
Was this reply relevant?
+0
-0
ddmarshall RE: Why is my tray icon symbol still red?
Dedicated Contributor 20th Jun, 2011 18:45
Score: 1208
Posts: 959
User Since: 8th Nov 2008
System Score: 98%
Location: UK
I can see this if I run the scan in a different User account from the one used to set up the profile.

If this persists after a restart, you should email support@secunia.com and ask them to have a look at your account.

--
This answer is provided “as-is.” You bear the risk of using it.
Was this reply relevant?
+0
-0
Eagle_Quality RE: Why is my tray icon symbol still red?
Member 20th Jun, 2011 20:53
Score: 0
Posts: 6
User Since: 22nd Nov 2010
System Score: N/A
Location: US
on 20th Jun, 2011 18:45, ddmarshall wrote:
If this persists after a restart, you should email support@secunia.com and ask them to have a look at your account.


Did a warm boot and it cleared the problem; back to a green icon.
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.


 Products Solutions Customers Partner Resources Company
 
 Corporate
Vulnerability Intelligence Manager (VIM)
Corporate Software Inspector (CSI)
Consumer
Personal Software Inspector (PSI)
Online Software Inspector (OSI)
 Industry
Compliance
Technology
Integration
 Customers
Testimonials
 VARS
MSSP
Technology Partners
References
 Reports
Webinars
Events
 About us
Careers
Memberships
Newsroom


 
© 2002-2014 Secunia ApS - Rued Langgaards Vej 8, 4th floor, DK-2300 Copenhagen, Denmark - +45 7020 5144
Terms & Conditions and Copyright - Privacy - Report Vulnerability